Mehmet Aslantuğ bile barıştıramadı

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Aslantuğ bile barıştıramadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2010 00:00

Ozan Güven'e boşanma davası açan Türkan Derya'yı ayrılık kararından vazgeçirmek için Mehmet Aslantuğ devreye girdi. Ancak Aslantuğ'un çabaları,Derya'yı ikna etmeye yetmedi.

Haberin Devamı

 BU MUTLULUK MAZİ Mİ OLDU (FOTO-GALERİ)

Ãœnlü oyuncu Ozan Güven ile yönetmen Türkan Derya, 2005 yılında nikâh masasına oturmuÅŸ, bu evlilikten Ali adını verdikleri bir çocukları olmuÅŸtu.Â

Ancak çiftin mutluluğu uzun sürmedi. "Fikren ve ruhen anlaşamıyoruz. Ozan evden ayrılıp, kendisine başka bir aile düzeni kurdu. Yeniden bir arayagelmemiz imkansız" dediği öne sürülen Derya, İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açtı.

Gururum incindi   Â

Anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanan çiftin yakınları, evliliğe son bir şans daha vermeleri için ikna turuna başladı. Bu isimlerden biri de Mehmet Aslantuğ'du. "Bir İstanbul Masalı" dizisinde Ozan Güven'in ağabeyini canlandıran ve Güven ile Beşiktaş'taki bir ayakkabı mağazasına ortak olan Aslantuğ, haberi alır almaz Türkan Derya'yı aradı ve onu boşanma kararından vazgeçirmeye çalıştı. Ancak Aslantuğ'un bu çabaları da sonuç vermedi ve Derya, gururunun çok incindiğni söyleyerek ünlü oyuncunun barıştırma teklifini geri çevirdi.

Haberin Devamı

Yazılanlar üzdü  Â

Özel hayatında sıkıntılı günler yaşayan Ozan Güven ise önceki akşam Arnavutköy'de görüntülendi. Eylül Bar'da arkadaşlarıyla buluşan Güven, uzun uzun dertleştikten sonra mekândan ayrıldı. Gazetecilerin boşanmayla ilgili sorularını da yanıtsız bırakan oyuncu, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Birçok şeyi kendi kafanızdan yazdınız. Yazılanlar beni çok  üzdü" diye konuştu.

AnlaÅŸmalı ayrılık Â

Ozan Güven ile Türkan Derya, anlaşmalı olarak boşanıyor. Çiftin yaptığı anlaşmaya göre, Sarıyer'deki dubleks daire ile oğulları Ali'nin velayeti Derya'ya verilecek. Güven ayrıca Ali'nin ihtiyaçları için her ay üç bin lira nafaka ödeyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!