Media Markt çalışma saatleri 2024 – Media Markt kaçta kapanıyor/kaçta açılıyor?

Güncelleme Tarihi:

Media Markt çalışma saatleri 2024 – Media Markt kaçta kapanıyor/kaçta açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2024 23:47

Media Markt saat kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor sorusu, teknoloji marketten alışveriş yapmak isteyen vatandaşlarca araştırılıyor. Cep telefonu, bilgisayar, beyaz eşya ve teknoloji dünyasına ait birçok ürünün yer aldığı Media Markt saat kaçta kapanıyor ve açılıyor sorusu ile merak ediliyor. Peki, Media Markt saat kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? İşte, 2023 Media Markt çalışma saatleri hakkında merakla araştırılan bazı bilgiler

Haberin Devamı

Media Markt, sektörünün önemli markalarından biridir. Teknoloji mağazası olma özelliğine sahiptir. Bir Alman teknoloji mağazacılığı markası olan Media Markt, Türkiye'deki ilk mağazasını 2007 yılında açmıştır.

Müşterilerine düşük fiyatlı teknoloji ürünleri sunan önemli mağazalar arasında yerini almaktadır. :Media Markt ilk online satış kanalını 2013 yılında müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Media Markt mağazalarının 14 tanesi İstanbul'da faaliyet göstermektedir. Türkiye'nin 15 ilinde daha mağazası bulunmakta olup toplamda 45 mağaza ile ülkemizdeki faaliyetlerini yürütmektedir.

Media Markt kaçta kapanıyor/kaçta açılıyor?

COVID-19 ile mücadele kapsamında yapılan kısıtlamalardan dolayı Media Markt Mağazaları, hafta içi 10:00 ve 20:00 saatlerinde hizmet verecek olup Cumartesi ve Pazar günleri bulunduğu ilin risk grubuna göre seçili mağazaları hizmet verecektir. Bulunduğunuz ilin mağaza listelerini Media Markt mağazalarının internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Media Markt çalışma saatleri 2024

Hafta içi 10:00 ve 20:00

Hafta sonu: Cumartesi ve Pazar

Bulunduğunuz ilin mağaza listelerini Media Markt mağazalarının internet adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

BAKMADAN GEÇME!