"Maymun adam" ameliyat oluyor

Güncelleme Tarihi:

Maymun adam ameliyat oluyor
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 22, 2009 13:27

Daha önce pek çok filmde yer alan vücudunun yüzde 96'sı kıllarla kaplı Yu Zhenhuan, başrolü kaptırınca estetik ameliyatı olmaya karar verdi.

Haberin Devamı

Dünyanın en kıllı adamı, televizyon yıldızı olmak için estetik ameliyatı olacak.

       Â

Çin'in kuzeyindeki Liaoning bölgesinde yaÅŸayan Yu Zhenhuan'ın (32) hormon bozukluÄŸu yüzünden vücudunun yüzde 96'sı kıllarla kaplı. 7 yaşından bu yana "Little Hairy Boy's Treasure Adventure" gibi filmlerde rol alan ve kısa bir süre ÅŸarkıcılık yapan Yu, bir Çin klasiÄŸi olan Journey to the West'in televizyon uyarlaması "The  Monkey King" filmindeki baÅŸrolü, filmin yönetmeninin kendisini yeteri kadarÂçekici bulmadığı için alamadı. Yu bunun üzerine estetik ameliyatı olmaya karar verdi.

 

"Maymun adam" lakabıyla tanınan Yu, Youth Times gazetesine yaptığı açıklamada, bir maymuna benzediÄŸi için bu film için en iyi aday olduÄŸunu sandığını, ancak yeteri kadar iyi görünmediÄŸi için bu rolü kapamadığını belirtti.ÂYu, daha ÅŸirin bir maymun haline gelebilmek için estetik olacağını ve bu rolü alacağını söyledi.

 

Haberin Devamı

Yaz aylarında serinlemek ve daha iyi görmek için göz çevresindeki kılları aldırmak zorunda kalan Yu, sevgilisinin bu durumundan rahatsız olmadığını da sözlerine ekledi.

 

Maymun adam ameliyat oluyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!