Mavi'nin defilesi Hürriyet Web TV’de

Güncelleme Tarihi:

Mavinin defilesi Hürriyet Web TV’de
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2010 19:14

Türkiye’nin ilk canlı internet defilesi Mavi’den sadece Hürriyet Web TV’de!

Haberin Devamı

Mavi’nin İstanbul Fashion Week kapsamındaki 2010 Sonbahar - Kış defilesi bu akşam saat 19:30'da canlı yayında webtv.hurriyet.com.tr 'de!..  

İstanbul Fashion Week’in en büyük defilesi Mavi’den… 

Mavi, 2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu, bu akşam, saat 19:30’da santralistanbul’da yapacağı defileyle tanıtacak. İstanbul Fashion Week kapsamındaki en büyük moda şovuna sahne olacak defilede, Fransa, Brezilya, Arjantin, Türkiye, İspanya, İngiltere ve İtalya’dan 50 manken yer alacak. Paris ve Milano’daki ünlü markaların moda şovlarında podyuma çıkan mankenlere, Ece Sükan, Sedef Avcı, Özge Ulusoy gibi ünlü Türk modeller eşlik edecek.

Moda dünyasının yıldızları tarafından tasarlanan, farklı stillerin bir araya gelmesini vurgulayan “Mavi People” temalı defile, farklılıklarla zenginleşen Mavi’nin dünyasını anlatacak.

Haberin Devamı

 Defilenin styling’i dünyaca ünlü markalarla çalışan Carlo Alberto Pregnolato, koreografisi ise Uğurkan Erez tarafından yapılacak. Etkinlik, Paris ve Milano defilelerinin en popüler DJ’i ve Milano’daki Plastic adlı gece klübünün sahibi Nicola Guiducci tarafından yapılan müziklerle şova dönüşecek.

Bu canlı yayını kaçırmayın!


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!