Mavi Jeans'e ortak geliyor

Güncelleme Tarihi:

Mavi Jeanse ortak geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2008 07:21

Mavi Jeans, Türkiye'nin ilk ve tek bağımsız girişim sermayesi şirketi olan Turkven ile ortaklık görüşmelerine başladığını duyurdu.

Haberin Devamı

Mavi Jeans'ten yapılan açıklamada, "son 12 yıldır Türkiye'de jeans pazarının lideri konumunda bulunan Mavi"nin söz konusu ortaklık planıyla liderliğini sürdürmeyi, büyümeyi ve kurumsallaşmayı hedeflediği belirtildi.

50 ülkede 4 bin satış noktasında müşterileriyle buluşan Mavi'nin, 2007 yılında 194 milyon YTL ciro elde ettiği kaydedilen açıklamada, "Mavi Jeans, Türkiye'de 127, yurt dışında 53 olan mağaza sayısını, önümüzdeki 3 yıl içinde 250'ye çıkartmayı hedefliyor. Halen devam eden süreçle ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacak" denildi.

Turkven'in Migros, Tekin Acar Kozmetik, Provus Bilişim, Roma Plastik, Pronet Güvenlik, Intercity Rent a Car ve Uno Ekmek gibi firmalarda ortaklığı bulunuyor.

ÇOCUKLAR İSTEDİ BİZ DE YAPTIK

Mavi Jeans Yönetim Kurulu Başkanı Sait Akarlılar, Sabah Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Bu karar ailece alındı, kurumsallaşmanın zamanı geldi. Çocuklar önerdi, biz de ilk adımı attık" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!