Maskeli sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Maskeli sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2010 01:00

Müjdat Gezen'e İzmirli dostları sürpriz kutlama partisi düzenledi.

Haberin Devamı

MÜJDAT GEZEN'İN DUYGULU ANLARI  

50. YILINI BÖYLE KUTLAMIŞTI 

Konak Belediyesi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim gören öğrencileri, Müjdat Gezen'e sürpriz bir 50'nci sanat yılı kutlaması hazırladı. Kültürpark nikah salonundaki toplantıya Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ile habersiz gelen Müjdat Gezen büyük şaşkınlık yaşadı. 

Tüm konuklar Müjdat Gezen'i taktıkları Müjdat Gezen fotoğrafından yapılmış maske ile karşıladı. Koltuklara oturmuş yüzlerce benzeriyle karşılaşan Gezen, kısa bir süre şaşkınlık yaşadı. Yenişehir semtindeki Şehit Fazıl Bey İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan koro, Müjdat Gezen adına bestelediği şarkıyı ritim sazları eşliğinde seslendirdi. Gezen, darbuka çalarak koroya eşlik etti.

Başkan Tartan, uzun yıllar önce oynadığı ‘Darbukatör Bayram’ tiplemesiyle de bilinen sanatçıya özel olarak üretilmiş, üzerinde ‘50'nci Sanat Yılı Onurun’ yazılı darbuka armağan etti. Müjdat Gezen, Prof.Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nin iki katını sanat merkezine tahsis ettiği için Başkan Tartan'a teşekkür etti.
Gezen gecede yaptığı konuşmada, “Cannes Film Festivali, Venedik Film Festivali gibi film şenliğini İzmir'de yapmayı planlıyoruz; bunun yanında İzmir'e başka kültür faaliyetlerini de Hakan Tartan ile birlikte gerçekleştirmek için projelendiriyoruz. Aslında İzmir gerçekten bir kültür şehridir. İzmir kültüre sanata dönük bir kenttir. İzmir'in başka bir özelliği de vardır; ben İstanbulluyum. İstanbul biraz kaypak, İzmir ise delikanlıdır. Kime ne yapacağını çok iyi bilir” dedi.

“Herkesi 100’üncü sanat yılıma bekliyorum” diye espri yapan Müjdat Gezen, hazırlanan sürpriz kutlama karşısında duygulu anlar yaşadı. Başkan Tartan da, Müjdat Gezen gibi bir usta sanatçıya İzmir'in kapılarını açmaktan onur duyduğunu belirtti.

AKŞAM DA HALKA AÇIK GÖSTERİ

Müjdat Gezen, 50'nci yıl mutluluğunu akşam da İzmirli sevenleri ile paylaştı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Konak Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği ‘Müjdat Gezen'le Halka Açık Söyleşi’ adlı etkinlikte İzmirliler eğlenceli saatler yaşadı. Soru- cevap şeklindeki söyleşi genellikle hükümet, Başbakan Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında geçti. İki saatten fazla süren söyleşide Müjdat Gezen, genç nesile çok güvendiğini, onların sayesinde birçok dertten kurtulacaklarını ve gözlerinin arkada kalmayacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!