Masal seven çocuklara

Güncelleme Tarihi:

Masal seven çocuklara
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2007 00:00

Günümüzde çocukların oyun alanlarının daraldığı bir gerçek. Haliyle arkadaş sayılarında da bir azalma söz konusu. Ebeveynler olarak bu boşluğu doldurma arayışı içerisinde olduğumuzu da biliyorum. İşte size bir alternatif; Teddy Ruxpin.

Haberin Devamı

Teddy Ruxpin, 2006 yılında yaratıcı oyuncak dalında ödül almış bir ayıcık. Teddy Ruxpin, şarkı söyleyebiliyor ve masal anlatabiliyor. Bunları yaparken ağzı ve gözleri de hareket ediyor. Eklenebilir kartlarla anlatmasını istediğiniz masalları değiştirmeniz de mümkün. Oyuncak siparişinizde yanında gönderilen kitaplarla da masalları takip edebiliyorsunuz.

Teddy Ruxpin, Amerikan yapımı bir oyuncak olduğu için anlattığı masallar İngilizce. Yine de bu durumu bir avantaja çevirerek, Teddy Ruxpin sayesinde çocuğunuzun eğlenirken, aynı zamanda İngilizceye kulak aşinalığı kazanmasını sağlayabilirsiniz. Sizin de çocuğunuz iflah olmaz bir masal düşkünüyse, bu oyuncak tam ona göre.

Satış fiyatı ortalama 70 dolar.

Adres: http://www.teddyruxpin.com/

Haberin Devamı

Çocuklar için klavye ve fare

Renklerin çocukların dünyasındaki yeri ayrıdır. Üretici firmaların çocuk ürünlerinde kullandıkları canlı renkler, bilgisayar aksesuarlarında da kendini gösteriyor.

Gelişen teknolojiye ebeveynlerden çok çocukların ayak uydurduğu bir gerçek. Görüyoruz ki bunu gören bazı firmalar, çocukların zevkle kullanacakları aksesuarları çoğaltıyorlar.

Bazı çocuklara ödev yaptırmak gerçekten de zordur. Bu tür aksesuarlarla çocukların ilgisini çekebilir, yaratıcılığını geliştirmesine katkı sağlayabilirsiniz. Üretilen klavye ve fareler çocukların el ölçüleri göz önünde bulundurularak hazırlanmış. Çocukların ilgisini çekecek renklerde üretilmiş klavye ve fareleri şu adreslerden temin etmeniz mümkün:

http://tinyurl.com/28bspu

http://tinyurl.com/2fe9r5

http://tinyurl.com/2a47hw

Doğmamış bebeğinizi dinleyin

Hamilelik döneminde annelerin aklı fikri bebeklerindedir. Şimdi ne yapıyor, kalbi atıyor mu, hatta yaşıyor mu gibi ciddi endişeler taşırlar. Bu hassas dönemde "Prenatal gift set" size yardımcı olabilecek bir ürün. Uzmanlara göre bebekler dış dünyayı algılayabiliyorlar. Bebeği annenin psikolojisi olduğu kadar dış dünyanın da etkilediği söyleniyor. Buna dayanarak üretilen "Prenatal gift set", endişelerinizi sona erdirebilir.

"Prenatal gift set" içerisinde bulunan 2 adet kulaklık ile eşinizle birlikte bebeğin kalp atışlarını dinleyebilir hatta kaydedebilirsiniz. Kaydettiğiniz kalp atışlarını sevdiklerinizle paylaşmanız da mümkün olabiliyor. Ayrıca set içerisindeki mikrofon sayesinde onunla konuşabilir veya istediğiniz müziği dinletebilirsiniz.

"Prenatal gift set" in satış fiyatı 32 dolar.

Adres: http://tinyurl.com/23kya4

Tuvalet eğitiminde yeni yardımcınız

Çocuklara tuvalet eğitimi vermek özellikle annelerin zorlandığı dönemlerden biridir. Korkutmadan, temiz-pis kavramını yerleştirmek zaman alır. www.geberit.com.tr sitesi, geliştirdiği teknolojik klozet kapağıyla ebeveynlere bu konuda çok yardımcı olacak gibi görünüyor.

Sistemde ister uzaktan kumandayla, ister mekanik olarak suyun tazyiki, ısısı ve kapağın konumu ayarlanabiliyor. Ayrıca kurutma sistemi yapılırken sürekli devrede olan istenmeyen kokuları önleyen havalandırma sistemi de mevcut.

Klozet kapağı amortisörlü olduğundan sessiz olarak kapanıyor. Ayrıca üzerinde bulunan elektronik göz ile oturulmadan sistemin çalışması önleniyor. Sistem her yıkama öncesinde ve sonrasında kendi kendini özel kimyasal ile dezenfekte de ediyor.

Siz de bu zor dönemi kolayca, ve en önemlisi hijyenik bir şekilde atlatmak isterseniz, www.geberit.com.tr sitesini ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Adres: www.geberit.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!