Marmaris'teki silahlı kavgada üç kişi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Marmaristeki silahlı kavgada üç kişi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2013 11:12

Marmaris'te silahların kullanıldığı ve aralarında İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri ile bir kadının da bulunduğu 6 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 13 kişiden 3'ü tutuklandı, diğer zanlılar ise adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Uzunyalı mevkisindeki bir barda iki gün önce gece geç saatlerde iki grup arasında başlayan, daha sonra sokakta devam eden ve silahların da kullanıldığı kavgayla ilgili gözaltına alınan zanlılardan Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büroda ifadeleri alınan S.T. (30), A.B. (25) ve Ö.F.A. (24) "Silahla kasten adam yaralama" iddiasıyla sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ek gözaltı süreleri dolan diğer zanlılar F.G. (29), F.T. (27), M.F. (24), A.Ç. (24), M.E. (30), E.B. (27), A.G. (34), İ.H.Ş. (24), A.B. (43) ve S.E. (35) gruplar halinde Marmaris Adliyesi'ne getirildi. Olayla ilgili C.F'nin (30) ise arandığı öğrenildi.

Barda bir kadına laf atıldığı gerekçesiyle başladığı iddia edilen kavgada, aralarında Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amiri Komiser Süleyman Aktaş'ın da bulunduğu biri ağır 6 kişi yaralanmıştı. Aktaş ve 4 zanlı tedavilerinin ardından taburcu edilirken, ağır yaralı Ş.B'nin (27) sağlık durumunun iyiye gittiği bildirilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!