Marketçi baba cinnet getirdi

Güncelleme Tarihi:

Marketçi baba cinnet getirdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2009 15:40

ORDU’da kendilerine ait marketin önünde oğluyla tartışan 50 yaşındaki Cemal İnce, tabancasıyla dehşet saçtı.

Önce oğlunu başından vuran baba İnce, ardından ambulans çağıran eşine kurşun yağdırdı. Anne ve oğlu yaşamını yitirirken, kaçan baba polis tarafından yakalandı.

Olay bugün öğle saatlerinde Şahincili Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Şahincili Mahallesi Devlet Hastanesi yanında oturdukları binanın altında market işleten Cemal İnce, işyerinin kapısında oğlu 27 yaşındaki Muhammer İnce ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine baba Cemal İnce, üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayı çıkararak oğlunun kafasına bir el ateş etti. Görgü tanıklarının ifadesine göre, bu sırada market içinde bulunan eşi 46 yaşındaki Muhteber İnce, panik içerisinde kucağına aldığı 7 yaşındaki kızı İlayda’yla birlikte marketin yanında bulunan özel ambulans şirketine koşarak, ‘Ambulans ambulans’ diye bağırıp geri döndü. Ancak kendisi de eşinin kurşunlarınının hedefi oldu. Başına ve vücuduna aldığı kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan oğul Muhammer İnce ise, çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla ambulansla Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.
           
OĞUL DA HASTANEDE ÖLDÜ

Olayın ardından Cemal İnce kendisine ait kamyonete binerek kaçtı. 613’ncü sokakta kamyonet terk edilmiş olarak bulundu. Bunun üzerine çevrede araştırma başlatan polis, yaklaşık bir saatlik takip sonucu Cemal İnce’yi yakalayarak gözaltına aldı. Bu arada Ordu Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınan Muhammer İnce de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

‘KIZIMA İYİ BAK, DAHA ÖDÜRECEĞİM 3-4 KİŞİ VAR’

3 çocuk babası Cemal İnce’nin olaydan sonra telefonla bir arkadaşını arayarak, “Kızıma iyi bak. Daha öldüreceğim 3- 4 kişi var. Ondan sonra teslim olacağım” dediği iddia edildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!