Marilyn’in küçük sırrı

Güncelleme Tarihi:

Marilyn’in küçük sırrı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2012 00:00

Marilyn Monroe’nun ölümünün 50’nci yılında çıkarılacak bir kitapta efsane yıldızın lezbiyen ilişkisinden de bahsediliyor.

Haberin Devamı

Tony Jerris’in yazdığı “Marilyn Monroe: My Little Secret” adlı kitapta Monroe’nun 16 yaşındaki bir kızla yaşadığı iddia edilen lezbiyen ilişki anlatılıyor.

Bugün yaşlı bir kadın olan Jane Lawrence o günü anlatırken, “Marilyn beni öyle bir öptü ki havasızlıktan boğulacaktım” dedi. Öpüştükleri gün Monroe’nun 29 yaşında olduğunu söyleyen Lawrence, “Eğildi, iki dudağımı birden öptü, çok yumuşaktı, çok yavaştı” diye konuştu.

Jane Lawrence, henüz 12 yaşındayken, Monroe’nun bağlı olduğu film stüdyosunun hukuk bölümünde çalışan ve kendisini evlat edinen üvey babası aracılığıyla ünlü yıldızla tanışmış.  Monroe ve Lawrence kısa sürede iyi arkadaş olmuş. Kitapta Monroe’nun başka lezbiyen ilişkilerinin bunu izlediği öne sürüldü.

MARILYN'İN BİLİNMEYEN FOTOĞRAFLARI - ÖLÜMÜNÜN 50'NCİ YILI ANISINA

Haberin Devamı

50 YIL ÖNCE MARILYN / FOTO ANALİZ

Kitaptan özel hikâyeler

Kitaba göre Lawrence 16 yaşına geldiğinde cinsel yönelimini ünlü yıldıza açıklıyor ve şu karşılığı alıyor: “Ne olursa olsun, aşk aşktır.” Aralarında bir ilişki başlıyor. Bir defasında Monroe onu bacağından ve dudağından öpüyor. Monroe, aralarındaki ilişkiyi de “bizim küçük sırrımız” diye tanımlıyor. Lawrence, “Marilyn lezbiyen değildi. Özgür bir ruhu vardı. Çok açık bir insandı” diyor.

MARILYN MONROE - HAYATA SON BAKIŞ / FOTO ANALİZ

MARILYN MONROE'NUN GÖRÜLMEMİŞ FOTOĞRAFLARI

BU FOTOĞRAFLARI İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI

MARILYN MONROE / FOTO GALERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!