Mardin'de canlı bomba yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Mardinde canlı bomba yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2007 12:45

MARDİN’de bugün polisin yaptığı operasyonda canlı bomba olan PKK’lı bir terörist yakalandı. Polis tarafından sorguya alınan teröristin Mardin merkez ya da Diyarbakır’da bombalı eylem hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.

Mardin’de bugün polisin yaptığı operasyonda canlı bomba olan PKK’lı bir terörist yakalandı. Polis tarafından sorguya alınan teröristin Mardin merkez ya da Diyarbakır’da bombalı eylem hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.
Mardin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, üzerinde bomba taşıyan ve eylem hazırlığında bir teröristin kente geleceği yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Nusaybin ve Kızıltepe İlçesi istikametinden gelen araçları aramaya alan polis, bir minibüs içinde üzerinde bomba olduğunu belirlediği bir erkeği gözaltına aldı. Polis, PKK’lı teröristin Mardin merkez ya da Diyarbakır’da canlı bomba olarak eylem hazırlığı içinde bulunduğu belirleyip, gözaltına aldığı teröristle ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Polis yetkilileri, teröristin üzerinden ne kadar bomba bulunduğunu açıklamazken, olayla ilgili açıklamaların daha sonra yapılacağını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!