Mantarlı günler

Güncelleme Tarihi:

Mantarlı günler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Four Seasons Hotel'de 27 Kasım-6 Aralık tarihleri arasında Trüflü Yemekler haftası düzenleniyor. İtalyan mutfağının önemli malzemelerinden biri olan Trüf mantarı yer altında yetişiyor. Ünlü İtalyan şef Carlo Bernardin ve ekibi tarafından hazırlanan mönüde kullanılan mantarlar İtalya'dan özel olarak getirtiliyor.

eyhanede Latin esinti

Dekorasyonunu yenileyen Garden 74 Balmumcu açıldı. Restoranın giriş katında yer alan Barba, eski İstanbul meyhanelerini aratmayacak şekilde düzenlendi. Garden 74 Balmumcu'nun bir diğer bölümü olan Continental Restaurant'ta gitarist Murat ve Zeliha'dan Latin müziği dinleyebilirsiniz.

Kış damatları

Damat Tween 98-99 Sonbahar-Kış çekimlerini Güney Afrika Cumhuriyeti'nde yaptı. Yaklaşık 270 parçadan oluşan koleksiyonu İngiliz Victor ile Orta Asyalı Bernd ve Güney Afrikalı Michelly sundular. Çekimleri ise Nelson Mandela'nın da fotoğrafçısı olan Johannes Dreyer gerçekleştirdi.

Pratik doğrayıcı

Braun mutfakta yardımcı olacak pratik doğrayıcılarını sundu. Her iki yeni model de soğan, sarmısak, kırmızı biber gibi renk ve koku yoğunluğu olan yiyecekler ile pişmiş et, peynir, havuç, yeşillikler ve fındık fıstık hızla doğrayabiliyor.

Hediye kuponu

Çok katlı mağazacılığın öncülerinden YKM'nin yeni bir kampanyası var. Mağazanın giyim reyonlarından yapılan her 15 milyonluk alışveriş için 2 milyon liralık hediye kuponu veriliyor. YKM mağazalarında kadın-erkek konfeksiyon ürünlerinden kozmetiğe, genç ve çocuk giyiminden ev tekstil ürünlerine kadar bir çok reyon bulunuyor.

Sabah kahvaltı, akşam tango

Armada Otel, Marmara Denizi, Sultanahmet Camii ve Ayasofya manzaralı serasını pazar kahvaltılarına açtı. Reçelli, pastırmalı, köy ekmekli ve börekli kahvaltıya özel harman çayı eşlik ediyor. Armada'da pazar kahvaltısı kişi başına 4 milyon lira.

Hediyelik aksesuvar

Bree kış kolleksiyonunu satışa çıkardı. Yılbaşının yaklaşması nedeni ile hediyelik aksesuvar ve evrak çantaları da koleksiyonda yer alıyor.

Göz alan renkler

Helana Rubinstein'in sanat direktörü Carlos, 99 kış makyajı için pırıltılı farlar hazırladı. Türkiye'de de satışa çıkan yeni ürünlerde senenin gözde rengi morlar da dikkati çekiyor. Bunların yanısıra bordonun tonları..

Yeni içecek

Dünyanın 48 ülkesinde satışta olan hazır içecek Foster Clark's, Türkiye'de de satışa çıkıyor. Türkiye genel distribütörlüğünü Depar Dış Tic. A.Ş'nin yaptığı Foster Clark's'ın portakal, limon, mandalina ve şeftali aromalı çeşitleri bulunuyor.

Bacaklara yeni desen

Ünlü çorap markası Penti, yeni desenli çoraplarını piyasaya çıkardı. Siyah, kahverengi ve yılın diğer moda renkleriyle hazırlanan çorapların kare, balıksırtı desenlilerinin yanı sıra çok sayıda farklı modelleri de bulunuyor.

Artık ninni yok

0-3 yaş grubuna oyuncak üreten Playskool'un yeni ürünü Tatlı Rüyalar market ve oyuncakçılarda satışa çıktı. Bebeğin yatağına monte edilen Tatlı Rüyalar'ın en büyük özelliği ekranına yansıyan sevimli hayvan figürlerinin 9 farklı melodi eşliğinde dans etmeleri.

Cilt temizliği

Bioterm'in Peel Off Masque serisinin son ürünü Peel Off satışa çıktı. Normal ve karma ciltler serisinin tamamlayıcısı olan bu ürün, susuz temizlik tercih edenler için arındırıcı bir maske, suyu seven ve peeling kullananlar için ise bir ek bakım ürünü niteliğinde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!