Mankenler kampa girdi

Güncelleme Tarihi:

Mankenler kampa girdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2001 00:00


Bu yıl 14'üncüsü yapılacak Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması'na (Miss Model Of Turkey) katılacak 20 finalist manken, Kuşadası'ndaki Pine Bay Otel'de kampa girdi.

Türkiye'deki ajanslara bağlı mankenler, 24 Haziran Pazar akşamı yapılacak yarışma için hazırlanıyor. Fashion TV tarafından canlı yayınlanacak yarışmada, birinci olacak güzel, 12 Kasım 2001'de İstanbul'da yapılacak 14. Miss Model Of the World'de (Dünya Mankenler Kraliçesi Yarışması) Türkiye'yi temsil edecek.

Yarışmanın koreografisini hazırlayan Şafak Fişek, ''Bu yarışma güzellik yarışması değil. Manken kızlarımız, fiziklerinin yanı sıra podyumu kullanma, müzikle hareket etme konusunda değerlendirilecek. Bu nedenle mankenleryoğun bir çalışma temposu içindeler'' dedi.

Bu arada yarışma finalinin yapılacağı 24 Haziran akşamı, Dışişleri Bakanı İsmail Cem ile Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgias Papandreu'nun da aynı otelde kalacakları ve muhtemelen yarışmayı izleyecekleri öğrenildi.

MİSS TOURİSM 22 EYLÜL'DE

''Miss Tourism International'' güzellik yarışmasının tanıtım toplantısı, Büyük Anadolu Hotel'de yapıldı.

Festival Of Beauty Inc. ve Büyük Anadolu Hotel'in katkılarıyla düzenlenen ve 40 ülkeden seçilmiş güzellerin katılacağı bildirilen yarışmanın tanıtım toplantısında konuşan Miss Globe ve Miss Tourism Onur Başkanı Süha Özgermi, 22 Eylül'de, Büyük Anadolu Hotel'de yapılacak yarışmada, dünyanın 7 güzelinin seçileceğini söyledi.

Yarışma gecesi, Türk sanatçıların yanı sıra Yunan sanatçıların konser vereceğini belirten Özgermi, bunun Türk-Yunan dostluğu açısından önemli olduğunu vurguladı.

Büyük Anadolu Hotel Genel Müdür Yardımcısı Zafer Mumcular da böylebir yarışmayı desteklemekten mutluluk duyduklarını belirterek, yarışmanın Türkiye'nin tanıtılmasına önemli ölçüde katkıda bulunacağına inandığını ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!