Malınız batsın

Güncelleme Tarihi:

Malınız batsın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2021 07:00

Çankırı’da boşanan bir çiftin yakınları arasında mal bölüşme kavgası çıktı. Kadınların darp edildiği ve yerlerde sürüklendiği kavgada 3 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

ÇANKIRI’da, yakın zamanda ayrılan ve önceki sabah resmi olarak boşanan S.Ç. ile M.Ç., aynı gün öğleden sonra mal bölüşümü için bir araya geldi. Çiftlerin yakınlarının da katıldığı görüşme sırasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler, birbirine giren tarafları güçlükle ayırdı. Sokak ortasında yaşanan ve M.Ç. adlı kadın ile yakınlarının darp edilerek yerlerde sürüklendiği kavga anı, cep telefonu kamerasına da yansıdı.

Malınız batsın

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

Hafif yaralanan M.Ç. ve bazı yakınları, hastanede tedavi edildi. S.Ç., O.Ç. ve T.G. gözaltına alınırken, kavgayla ilgili Çankırı Valisi Abdullah Ayaz açıklama yaptı. Vali Ayaz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Sosyal medyada yer alan kadına şiddet görüntülerinde şiddet uyguladığı görülen şahıslar gözaltına alınmış olup adli süreç hassasiyetle devam etmektedir. Yaralı vatandaşlarımızın genel durumları iyidir” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!