Makyajı 3.5 saat sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Makyajı 3.5 saat sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2013 15:25

Oya Aydoğan önceki gün Beklikdüzü Torium Alışveriş Merkezi'nde Çiğdem Tunç'un hazırlayıp sunduğu '3 Çayı' adlı sohbet programına katıldı.

Haberin Devamı

 Büyük bir hayvansever olduğunu, evinin çevresindeki hayvanları beslediğini söyleyen Oya Aydoğan çarpıcı açıklamalar yaptı.

* Yaralı aç hayvanlara yardım etmeyi seviyorum. Ama para verip kürk aldıysam da giyerim.Benimde kürklerim var.Hem belki ölmüş hayvanların derileridir. Abartmaya gerek yok.

* Bülent, kürkleri yüzünden çok eleştirildi. Onu aman yapma diye uyarsam biliyorum inatlaşır. Bülent'teki kürk kimsede yok.Hepsi sahici ve orjinal. Yıllardır kürk alır.

* Bülent bana kalmaya çok sık gelir. Hayatta evde temizlik ve yemek yapmaz yaptırmayı çok sever. 28 yıllık dostuz zaman zaman kavga ederiz ama sonra yine barışırız. Çok zor bir arkadaştır.

* Şuanda sevgilim yok. Sevgilim olsa mutlaka Bülent'e danışır fikrini sorarım.

* Bülent'te tek sevmediğim şey çok makyaj yapması. Makyajsız hali da çok güzel. Sadece makyajı 3,4 saat sürer. Günü bitirir makyajla. Hatta bazen ona uzaylı zekiye diyorum gülüyoruz.

Haberin Devamı

* Beren Saat şimdi evlenirse veya çocuk yaparsa kariyerine zarar verir.

* Öpüşme sahnesi çeksem kocamla ya da sevgilimle izleyemem. Zaten oğlum Gurur bu tarz bir görüntüden rahatsız olur. Bizim zamanımızda öpüşme yoktu. Bizi alan bile zor aldı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!