Makam odasında sır bıçak

Güncelleme Tarihi:

Makam odasında sır bıçak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 23:00

İSTANBULFatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in Yardımcısı Okan Erhan Oflaz, salı günü makam odasında kimliği sır gibi saklanan bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Oflaz kolundan yaralandı.

Haberin Devamı

Olay, salı günü öğle saatlerinde Okan Erhan Oflaz’ın belediyedeki makam odasında meydana geldi. Ziyaretçi olarak Oflaz ile görüşmeye gelen otel sahibi saldırgan yaşanan tartışmanın ardından bıçak çekti ve Oflaz’ın koluna sapladı.

Oflaz’ın göğsüne doğru savurulan bıçak, kendini korumak için kaldırdığı koluna saplanan başkan yardımcısının bağırması üzerine odaya hemen görevliler geldi. Kendisini yakalamaya çalışan polise de kafa atarak yüzünden yaralayan saldırgan otelci, güçlükle kontrol altına alındı.

Kolundan yaralanan Okan Erhan Oflaz, Bezmialem Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı, koluna dikiş atıldı.

Polisteki sorgusunun ardından önceki gün adliyeye çıkarılan saldırgan iki kişiyi yaralamaktan tutuklandı. Saldırgan cezaevine gönderilirken, olayın duyulmaması için büyük çaba harcayan belediye yetkilileri otel sahibinin imara aykırı bir talepte bulunduğunu Oflaz’ın kabul etmeyince bıçakladığını öne sürdü. 

Haberin Devamı

Belediye yetkilileri gibi olayla ilgili detay vermekten kaçınan polis ve savcılık, saldırının 7 kez mühürlenen otelinin açılması için talepte bulunan otel sahibinin red cevabı alması üzerine bıçak çektiğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!