Mahkumlar başgardiyanı şişledi

Güncelleme Tarihi:

Mahkumlar başgardiyanı şişledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2010 13:43

SAMSUN E Tipi Kapalı Cezaevi'nde hükümlü olarak kalan Gökhan Tercan, Onur Bulut ve Fırat Bilgin, revir doktorunun istedikleri ilacı yazmaması üzerine koğuşta olay çıkardı. 3 kişi olayları bastırmak için koğuşa giren Başgardiyan Birol Aydın’ı her iki bacağından şişleyerek yaraladı.

Haberin Devamı

İddiaya göre başka ilden nakil olarak Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'ne getirilen ve B Bloktaki koğuşta kalan Gökhan Tercan, Onur Bulut ve Fırat Bilgin, dün akşam hasta olduklarını belirterek revire gitti. Revir doktorundan kendilerine kırmızı reçeteyle satılan ilaçlardan yazmasını isteyen 3 hükümlü, doktorun istedikleri yapmaması üzerine öfkelenerek koğuşlarına döndü. Burada kargaşa çıkaran ve diğer mahkumlara saldıran Tercan, Bulut ve Bilgin’e gardiyanlar müdahale etmek istedi. Çıkan arbedede başgardiyan Birol Aydın, her iki bacağından şişlenerek yaralandı.

Başgardiyan Aydın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, yapılan aramada Gökhan Tercan ile Fırat Bilgin’in üzerlerinde tuvaletin alimünyum olan pencerelerinden söktükleri ve duvara sürterek şiş haline getirdikleri aletler bulundu. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili idari ve adli soruşturma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!