Magazin dünyası bunları konuÅŸtu

Güncelleme Tarihi:

Magazin dünyası bunları konuştu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 10, 2007 00:00

Magazin dünyasında bu hafta kimler ve hangi olaylar konuşuldu. İşte yanıtı.

Haberin Devamı

TÃœRKÄ°YE'DEN...

BU KIYAFETÄ° ANCAK ECE GÄ°YEBÄ°LÄ°RDİ  Â

Fotoğraflar için tıklayın

Åžu sıralar tüm dünyada moda haline gelen bu kıyafeti, Türkiye'de sadece Ece Gürsel giyebilirdi ve giydi de...Son olarak Hollywood’un en ünlü yönetmenlerinden Quentin Tarantino ile Robert Rodriquez’in yazdığı ‘Grinhouse’ adlı filmin galasında ortaya çıkan bu kıyafet, geçtiÄŸimiz günlerde Ece Gürsel giydi. Hollywood'takine göre Ece’nin giyindiÄŸinin biraz daha kapalı olduÄŸunu söylemek mümkün. Ancak her ikisini de giymek büyük cesaret ister…Â


CÃœRETKAR DENÄ°Z
Magazin dünyası bunları konuştu

Deniz Akkaya ile Tamer Karadağlı'nın cesur sahnelerini izlemek için tıklayın

Türk oyuncuların da yer aldığı "Living and Dying - Ölümle Dans" filminin galası, önceki akşam Ümraniye Carrefour AFM Sinemaları'nda yapıldı. Çevirdiği erotik filmlerle adını duyuran Çinli oyuncu Bai Ling ve "Kill Bill" filmlerindeki oyunculuğuyla tanınan Michael Madsen'in başrolünü oynadığı filmde rol alan Tamer Karadağlı ve Deniz Akkaya da galaya katıldı. Siren Ertan'ın hediye ettiği kırmızı bir kıyafetle katılan Bai Ling, Armağan Çağlayan'la birlikte galaya katılan Deniz Akkaya'yla ilginç bir sohbet yaptı. Armağan Çağlayan'ı "O, benim eşim oluyor" diyerek tanıştıran Deniz Akkaya, ummadığı bir cevapla karşılaştı. Ling de, Yelda Reynaud'u göstererek "Bu da benim karım" dedi.


BERGÃœZAR'DAN TAN'A AÅžK DOKUNUÅžUÂ

Magazin dünyası bunları konuştu


Bergüzar Korel fotoğrafları için tıklayın 

Binbir Gece adlı diziyle yıldızı parlayan genç oyuncu Bergüzar Korel'in kiminle birlikte olduğu uzun süredir merak konusuydu. Bir ara dizinin yönetmeni Kudret Sabancı ile aşk yaşadığ ıöne sürülen Korel'in ünlü balet Tan Sağtürk'le birlikte olduğu ortaya çıktı. İkili uzun süre ilişkilerini yalanladı ve basınla köşe kapmaca oynadı. Ancak, iki aydır birlikte olmalarına rağmen basından köşe bucak kaçan Bergüzar Korel ile Tan Sağtürk, önceki akşam baş başa çıktıkları romantik akşam yemeğinde objektiflere yakalandı.


Haberin Devamı

ÇAPKIN KLARÄ°NETÇİNÄ°N AÅžK TRAFİĞİ KARIÅžIKÂ

Magazin dünyası bunları konuştu

Laço Tayfa adlı grubuyla büyük bir çıkış yakalayan klarinet virtüozu Hüsnü Şenlendirici ün kazandıkça hem basının hem de ünlü kadınların ilgisini daha çok çekmeye başladı. Bir süre önce manken Ece Gürsel'le yakalanan Şenledirici bu ilişkiyi yalanladı. Sanatçı yeni doğan bebeğiyle birlikte aile hayatını düzene sokmuştu ki bu kez Deniz Seki ile ilişkisi olduğu konuşulmaya başlandı. İkili önce ilişkiyi yalanladı. Daha sonda Şenlendirici'nin eşi Nazire Hanım "Dün Eve bugün Deniz yarın kim bilir kim. Ondan boşanacağım" diye bir açıklama yaptı. Eşinin bu çıkışına kızan Şenlendirici "Bu kez kesin boşanıyoruz" dedi. Ancak, ikili daha sonra barıştı. Nazire Şenlendirici , gazeteci Şenay Düdek'e yaptığı açıklamada: "Hüsnü şu anda yanımda uyuyor, kimse heveslenmesin ayrılmıyoruz. Deniz de derdine yansın" diye konuştu.


DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ DANSÖZ
Magazin dünyası bunları konuştu

Haberin Devamı

İşte hediye dansözün dansı

Orhan Gencebay, yıllardır dostu olan Mehmet Dalmaz'ın doğum gününe dansöz göndererek güzel bir jest yaptı. Mehmet Dalmaz, sahibi olduğu Dalmaz Center'da doğum gününü kutladı. Ünlü işletmecinin doğum gününe, ilginç bir hediye geldi. Bu hediye, son günlerin beğenilen oryantallerinden Dora'ydı. Bu ilginç hediyeyi gönderen de, arabesk müziğin "Orhan Abi"si Orhan Gencebay'dan başkası değildi. Hem de dansöz Dora'ya tamı tamına 50 bin YTL ödeyerek... Dora da, aldığı parayı hak edip, en güzel danslarını Mehmet Dalmaz ve konuklarına özel olarak sergiledi.


HÜLYA KORTA TESETTÜRLE ÇIKTI

Magazin dünyası bunları konuştu


Avşar ilk maça böyle çıkmıştı

SelüliT tepkilerinden sonra böyle çıktı

Etek giyip tenis maçına çıktıktan sonra selülit haberlerinden rahatsız olan Hülya Avşar, tenis kortuna başında siyah başörtüsü, mini eteği ve taytıyla çıkınca herkesi şaşırttı.Mini eteğinden gözüken selülit görüntülerinden sonra basına ambargo koyan Avşar'ın maç boyunca kameramanlara poposunu sallayarak 'Selülitlerimi çekin demesi" maçı izleyen herkesi güldürdü. Avşar, siyaha bürünmesiyle ilgili olarak gelen sorulara "Ne alakası var tesettürle. Bence daha çok daha da kapanabilirdi. Normal tenis kıyafetine yapılan tepkiyi protesto ediyorum. Tenisi bundan sonra böyle oynayacağım" sözleriyle yanıt verdi. 


Haberin Devamı
GECE SPORU TEKLÄ°FÄ°

Magazin dünyası bunları konuştu

Seray Sever fotoğrafları için tıklayın

Seray Sever; "Sen bu aralar çok yoğunsun, abazan kaldın galiba" sözleriyle herkesi şoke etti.Şahan Gökbakar'ın NTV'de yayınlanan "Kime Diyorum Ben" programının bu haftaki konuğu Seray Sever'di.Program sırasında kendisine beraber spor yapmayı teklif eden Gökbakar'a, Sever'in yanıtı "Sen bu aralar çok yoğunsun, abazan kaldın galiba" oldu. Bu sözler izleyenleri şoke etti. İşte o ilginç diyalog:

Erkeklerin hayalini süslüyorsun
Ş.G: Hangi arkadaşıma "Kimi hayal ediyorsun" diye sorsam bana "Seray Sever" diyor. Senin böyle bir seksapalin var.
S.S: Ne için hayal ediyorlarmış?
Ş.G: Ne bileyim işte, sudoku oynarız, tavla oynarız gibi şeyler...
S.S: Evet birincisi iyi tavla oynarım, ikincisi zeki kadınım. O sebeple herhalde. Bu arada ben çok spor yapıyorum, sana da tavsiye ederim.

Haberin Devamı

Programdan sonra konuşalım
Ş.G: Ben yapamıyorum. Belki beraber yaparız.
S.S: Ama sen bana gece yarısı "Gel beraber spor yapalım" dersen, insanlar ne anlar?
Ş.G: Billur Kalkavan da bana "Gel yoga yapalım" dedi, bunu yanlış mı anladım? Bunlar sosyal aktivitedir.
S.S: Sen çok yoğun çalışıyorsun. Bu aralar abazan kaldın galiba!
Åž.G: Evet, ben de bu konuyu seninle programdan sonra konuÅŸmak istiyordum...


ÅžENAY'DAN BOMBALAR

Magazin dünyası bunları konuştu

 
Şenay Akay fotoğrafları için tıklayın 
 
Ünlü manken Şenay Akay, sessizliğini Kelebek'e bozdu ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.'Otomobil Osman' lakaplı eski sevgilisi Osman Güney hakkında önemli açıklamalarda bulunan Akay,asıl çarpıcı açıklamayı kendisine sözlü tacizde bulunduğunu iddia ettiği Antalya Ticaret Odası Başkanı Kemal Özgen hakkında yaptı. Ünlü manken, "Seçimler yaklaştığı için Kemal Özgen konuşmamam için bana para teklif etti" dedi. 
Â

TÃœM ERKEKLER TÃœRKLER GÄ°BÄ° OLMALI

Molly Sims fotoğrafları için tıklayın

Fashion TV’nin ödül töreni için Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü model ve oyuncu Molly Sims, Kelebek’e konuştu. Türk erkeklerinin kibar ve centilmen olduğunu söyleyen Sims, "Amerika’da erkekler çok utangaçtır. Ama Türk erkekleri sıcak ve kadınlardan çok hoşlanıyorlar. Bu yönleriyle Avrupalılara benziyorlar. Bence tüm erkekler, Türkler gibi olmalı." diyor.


HANDE AMELİYAT OLDU  

Hande Ataizi, hafta sonu şiddetli karın ağrısı ve artan kanama nedeniyle ameliyat oldu.Erkek kardeşi ve annesiyle gittiği özel hastanede rahminden operasyon geçiren Ataizi'den alınan örneğin iyi huylu mu yoksa kötü huylu mu olduğu patoloji sonucuyla belli olacak. Ünlü oyuncu "Rahimde kötü bir doku vardı, onu kazıdılar. Patoloji sonucu pazartesi belli olacak"dedi.



BABA Ä°STESEYDÄ°M CEM'DEN YAPARDIM
Magazin dünyası bunları konuştu


Leyla Kömürcü fotoğrafları için tıklayın

Amerika'daki bir sperm bankasından aldığı spermlerle hamile kaldığı için eleştirilen Leyla Kömürcü, sonunda isyan etti.Çocuğunu babasız büyütmenin kendi seçimi olduğunu belirten Kömürcü, "Baba isteseydim, çocuğu Cem Yılmaz'dan yapardım" dedi.


UMRE'DEN DÖNÜNCE KAPANMAYACAĞIM

Selin Toktay fotoğrafları için tıklayın

Geçtiğimiz hafta eşi Ali Rıza Özderici ile birlikte umreye giden Selin Toktay, 'kapanmayacağım' dedi.
Selin Toktay, Vatan gazetesine yaptığı açıklamada kapanmayı düşünmediğini belirtti. Toktay, "Ali Rıza olmasa da hep buraya gelmek isterdim. Kim eşim ve ailesinin baskısıyla umreye geldiğimi düşünüyorsa günaha giriyor. Döndüğümde kapanmayı düşünmüyorum. Hayatımda hiçbir şey değişmeyecek. Dövmelerimi sildirmedim. Böyle de ibadetimi yapıyorum" dedi.


ESRA BEŞİNCİ, NEZ İKİNCİ KEZ EVLENDİ  
 
Kudret Sabancı'nın kendisini Sanem Çelik'le aldatmasının ardından boşanan Esra Akkaya, Harun Uygural ile evlendi. Eski eşi Kudret Sabancı'nin yönetmenliğini yaptığı "Aliye" dizisinin başrol oyuncusu Sanem Çelik ile yakalanmasının ardından zor günler geçiren Esra Akkaya, 5'inci kez nikah masasına oturdu. Esra Akkaya, bir süredir birlikte olduğu mühendis sevgilisi Harun Uygural ile 15 Mart'ta aile arasında yapılan sade bir törenle evlendi. Evlilikle birlikte hayatıyla ilgili önemli kararlar aldığını belirten Akkaya, "Bundan böyle medyada görünmek istemiyorum. Bu yüzden oyunculuğu bıraktım" dedi.

Haberin Devamı

Şarkıcı Nez, reklamcı, hakla ilişkiler uzmanı Berna Nuri Süer ile Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde evlendi.

14 Ekim'de Los Angelas'ta nişanlan çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal kıyarken, şahitliklerini ise Nuri Karadeniz ve Şener Karadeniz yaptı. Yeni gelin Nez, "Hayatımın en anlamlı ve mutlu günü. Hayallerim ancak bu kadar güzel olabilir. Her zaman sahnelere devam edeceğim" diye konuştu. Nez, balayı olarak hangi ülkeye gideceklerini bilmediklerini söyleyerek "Eşimin sürprizi henüz ben de bilmiyorum" dedi


Â

HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI

* En seksi barmaid'ten striptiz ÅŸov
İngiliz The Sun gazetesinin okuyucularının seçtiği en seksi barmaid Chel, çekimlerde striptiz şov yaptı.
Gösteriyi izlemek için tıklayın

*Elton John çaldı, Pamela öyle bir dans etti kiÂ
Pamela Anderson'ın, Elton John'un şarkısı eşliğindeki dansı izenme rekorları kırıyor.
Pamela Anderson'ın seksi dansını izlemek için tıklayın

* Kenan'ın Ukraynalı travesti rakibi   
Video Kenan Doğulu'nun Eurovision'daki Ukraynalı rakibi Verka Serdyucka, travesti olduğu için ülkesinde tepki görüyor. 
 
 Kenan Doğulu'nun travesti rakibinin klibini izlemek için tıklayın 
 
* Fransızlar M.Ali'yi geçti
M.Ali Erbil'in canlı yayın kazalarına alışmıştık. İşte bu da Fransız TV'sinde yaşanan seyirci kazası...
İlginç göğüs kazasını izlemek için tıklayın

 


 

 


 
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!