Balkondaki çocuklara aldırış etmeden ateş açtılar! Magandalar yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2022 14:11

İzmir'in Menemen ilçesinde düğün konvoyunda pompalı tüfekle ateş açan magandalar görüntülendi. Konvoydakiler ateş açtığı esnada yakındaki bir evin balkonunda çocukların da bulunması dikkat çekerken, görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Olayla ilgili soruşturma başlatırken, görüntülerden ateş ettiği belirlenen 3 şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Olay geçtiğimiz Pazar günü ilçeye bağlı Yahşelli Mahallesi'nde meydana geldi. Düğün konvoyu sokağa geldiği esnada sokakta bekleyenler ve konvoyda otomobillerden inen kişiler, ellerindeki pompalı tüfekle havaya ardı ardına ateş açmaya başladı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülenirken, ateş açıldığı esnada yakındaki bir evin balkonunda çocukların bulunması dikkat çekti.

Olayda herhangi bir ölen ya da yaralanan olmazken, jandarma ekipleri kimlikleri belirlenen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Başlatılan çalışmalar sonucunda, görüntülerden kimlikleri belirlenen Y.T., M.Y. ve M.Ö. olayda kullandıkları silahlarla birlikte gözaltına alındı. "Ruhsatsız tüfek bulundurmak ve taşımak" suçlarından toplam 2570 TL idari para cezası uygulanan şüpheliler hakkında "genel güvenliği tehlikeye sokmak" suçlamasıyla adli işlem başlatıldığı bildirildi. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Balkondaki çocuklara aldırış etmeden ateş açtılar Magandalar yakalandı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!