Madonna'nın düğününde paparazzi savaşları

Güncelleme Tarihi:

Madonnanın düğününde paparazzi savaşları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Amerikalı pop müziğin kraliçesi Madonna Louise Ciccone, İngiliz yönetmen Guy Stuart Ritchie ile İskoçyadaki Dornoch kasabası katedralinde kıyılan nikahın ardından tarihi Skibo Şatosu'nda yapılan muhteşem bir düğünle evlendi.

ŞÖHRETLER GEÇİDİ

Düğüne aralarında Robin Williams, Rupert Everett, George Clooney, Brad Pitt, Jean Paul Gaultier, Sting, Donatella Versace gibi müzik, podyum ve sinema dünyasının en ünlü isimlerinin bulunduğu çok sayıdaki davetli katıldı.

BABASIYLA BARIŞTI

Davetliler, yemekten sonra diskoya dönüştürülen tarihi mekanda sabaha dek çılgınca eğlendiler. Törene Madonna'nın uzun süredir dargın olduğu babası ile ilk kızı Lourdes'in babası Carlos Leon da davetli olarak katıldı.

BİR FOTOĞRAF İÇİN

Basın mensuplarının akın ettiği, otellerin hınca hınç dolduğu, publarda boş yer bulmanın imkansız olduğu kasabada korumalarla paparazziler arasında gizli bir savaş yaşanıyor. Katedraldeki nikahın ardından Skibo Şatosu'ndaki düğün, özellikle paparazzilere karşı son derece sıkı güvenlik önlemleriyle korundu. Paparazziler, tek bir kare fotoğraf çekmek için akla hayale gelmedik hilelere başvurdular. Madonna, paparazzileri ‘‘Noel'i hapiste geçirmek istemiyorsanız rahat durun’’ diye uyarmıştı.

KUTSAL BAHARAT

İngiliz Sky TV'sinin yayınladığı nikah törenini, patenle ve son moda giysilerle dolaştığı için adı ‘‘Holy Spice’’a (Kutsal Baharat) çıkan rahibe Susan Brown kıydı. Brown'ın Özelliği, evlendirdiği çiftlere, evliliklerinin uzun süreli ve dayanıklı olması temennisiyle bir rulo tuvalet kağıdı armağan etmesi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!