Lösemili kardeşleri için koşacak

Güncelleme Tarihi:

Lösemili kardeşleri için koşacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 22:31

Lise öğrencisi Atakan Ülker bundan 4 yıl önce lösemiye yakalandı. Ve en zor zamanlarında LÖSEV hep yanındaydı. Hastalığını yenen Atakan, şimdi lösemili kardeşleri için Antalya’da düzenlenecek Runatolia Maratonu’nda koşarak bağış toplayacak.

Haberin Devamı

Antalya’da yaşayan 17 yaşındaki Atakan Ülker lösemi olduğunu öğrendiğinde henüz ortaokuldaydı. Bitmek bilmeyen hastane günlerinde en çok okulunu özlüyordu. Atakan ve ailesinin en zor zamanlarında LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) yanlarında oldu. Atakan hem okulunu hem de tedavisini bir arada götürdü. Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kayıt yaptırdı. Lösemiyi de yendi. Atakan şimdi profesyonel olarak orienteering ( harita yardımı ile yön bulmayı içeren, zamana karşı yapılan bir spor) yapıyor.

Lösemili kardeşleri için koşacak

BİZ KOŞALIM, ONLAR YAŞASIN

Atakan Ülker kendisi gibi lösemili çocuklar için artık bir LÖSEV gönüllüsü. Bu nedenle de, 6 Mart’ta Antalya’da düzenlenecek Runatolia Maratonu’nda LÖSEV için koşacak. “Biz koşalım, onlar yaşasın” sloganıyla koşacak olan Atakan ve arkadaşları, 180 bin TL bağış toplamayı hedefliyor. Toplanan para, lösemi hastalarına ücretsiz sağlık hizmeti sunan LÖSANTE Hastanesi’ne iki adet cerrahi mikroskop almak için kullanılacak.

Haberin Devamı

TEDAVİ SÜRECİ DE BİR MARATON

Kendi hastane sürecini de bir maratona benzeten Atakan Ülker, o zor günlerini şöyle anlattı: “O günleri ve hastanedeki kardeşlerimi asla unutmayacağım. Lösemi maratonunda yorgun düşen tüm kardeşlerime moral vermek ve bir an önce iyileşmeleri için elimden geleni yapmak istiyorum. Bunun için az ya da çok demeden herkesin desteğini bekliyorum.”

Lösemili kardeşleri için koşacak

DESTEKLEMEK İÇİN

 Atakan Ülker’in çabasını desteklemek ve onu bağışlarıyla cesaretlendirmek isteyenler, www.losev.org.tr Koşar Adım LÖSEV linkinden, Atakan ÜLKER adını seçerek ya da Akbank, IBAN: TR9100 0460 0663 88 80 0000 0660 LÖSEV bağış hesabına Atakan Ülker- LK 1105 açıklamasını ekleyerek bağış yapabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!