Los Angeles’ta albüm yapacak

Güncelleme Tarihi:

Los Angeles’ta albüm yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2007 10:11

MTV Türkiye'nin Chat@Chat canlı sohbetlerine geçtiğimiz cuma Sertab Erener konuk oldu. "Sertab Goes to the Club with Murat Uncuoğlu & Aytekin Kurt" projesiyle müzik dünyasının altını üstüne getirecek olan Erener, bakın kendisine yöneltilen sorulara nasıl cevaplar verdi....

Haberin Devamı

* Son albümün ilk klibini “Yanarım” şarkısının yeni versiyonuna çekeceğim.

* Bu yıl eylül ayında İngilizce albüm çıkarmak için Los Angeles’a gidiyorum.

* Sting ile düet yapmak istiyorum.

* Demir Demirkan’la birlikte seçeceğimiz güzel bir parçada düet yapacağız.

* Kenan (Doğulu) Eurovision için güzel bir şarkı yazdı. İyi şeyler olacak. Olumlu ve iyi düşünelim.

* Konser görüntülerimden oluşan bir DVD çıkaracağım.

 

Bu resim sana benziyooo

Bu fotoğrafta görmüş olduğunuz Siena Miller’a şık, rüküş yakıştırması yapmayacağız. Biz sadece neden kendi fotoğrafının olduğu bilboard’un önünde zınk diye durduğunu merak ediyoruz. Görenler “Aaa arkanızdaki kadına ne kadar çok benziyorsunuz” demez mi sonra! Nerede o makyajlı ve bakımlı Siena, nerede sen... İki resim arasında çok fark var çoook...

Haberin Devamı

 

Los Angeles’ta albüm yapacak
Baba Michael

Uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarıyla buluşmaya başlayan Michael Jackson, Japonya’nın ardından Londra’ya gitti. Yoğun güvenlik önlemleri alınan Heathrow Havaalanı’na çocuklarıyla birlikte giden Jackson’ın çocuklarının yüzünü göstermemek için uyguladığı yöntem bir hayli ilginçti. Jackson’dan çok örtülerin ardındaki iki ufak yüz merak konusu oldu.

 

Di Caprio evleniyorrrrrrrr

Leonardo Di Caprio uzun süredir birlikte olduğu model Bar Rafaeli ile evlilik hazırlıklarına başladı. Özel jeti ile Rafaeli’nin ailesini ziyaret için Tel Aviv’e giden Di Caprio, basına kız arkadaşının erkek kardeşi Neil’in doğum gününü kutlamak için geldiklerini söylese de Perezhilton.com sitesine açıklama yapan yakın bir arkadaşları Di Caprio’nun evlilik teklifi yaptığını ve Rafaeli’nin de kabul ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

 

Samsung'dan cümle mp3 player'lara rakip

Apple'ın müzik çalarlar dünyasındaki tartışmasız birinciliği sarsılıyor. iPod'a rakip olarak Microsoft Zune düşünülmüştü, ancak Samsung'un YP-K3 2 gb mp3 player'ı da dizayn ve içerik olarak sizi tatmin edebilir. Hem tasarım hem de kalite olarak Apple iPod'a çok yaklaşan bu müzikçalar, aynı iPod gibi parmak izi gösteriyor.

 

Gelişme böyle takip edilir

Yıllar önce kum saatleri vardı herkesin evinde; saati anlamak için olmasa da oynamak için belki... Bu nostaljik nesnenin günlük yaşama entegre edilmesi için uğraşan teknoloji dünyası, sonunda kum saati şeklinde dijital saatler üretti. İçinde dijital taneler akıp giderken, saatiniz konulunuzda ya da masanızda durabiliyor ve çok az enerji harcıyor.

Haberin Devamı

 

 

Bu yaz romantiğiz

/images/100/0x0/55eb5c32f018fbb8f8bc1d26
Modayı yakından takip etmeyi seven trendy kızlar için, bir yaz modası haberi vermezsek olmazdı. İnce kumaşlar, pastel renkler, çiçek desenliler ya da minimalist mantıkta olan giysiler bu yaz sokaklarda kendini gösterecek. Mudo’nun beyaz gömlekleri ve fırfırlı bluzlarıyla babydoll, kimono ve kruvaze elbiseleri bu yaz herkesin üstünde olacak.

 

Tuvalette de çöz vatandaş

Uzakdoğu mucizesi Sudoku dedik, ardından Futoshiki çıktı ortaya. Alışkanlık yaratan bu oyunları her yerde çözmek isteyenler için yeni bir buluşu Tırtıl tanıtıyor: Sudoku Tuvalet Kağıdı! Tuvalette canı sıkılanlara uzun uzadıya çözmeleri için bir rulo sudoku veriyoruz ve hayatlarını orada sürdürmeye ikna ediyoruz. Yurtdışında satışa çıkan bu tuvalet kağıtlarının adedi yaklaşık 15 YTL...

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!