Londra’da şimdi de Hristiyan Devriye tehtidi

Güncelleme Tarihi:

Londra’da şimdi de Hristiyan Devriye tehtidi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2014 10:53

LONDRA’nın doğusundaki Tower Hamlets semtinde içki içenleri, eşcinselleri ve öpüşen çiftleri tehdit eden ‘Müslüman Devriyeler’in ardından, aşırı sağcı ‘Hıristiyan Devriyeler’ ortaya çıktı. Bu yeni çete, Müslümanları tehdit etmeye başladı.

Haberin Devamı

İngiltere’nin en köklü ve güçlü faşist organizasyonu İngiliz Ulusal Cephesi (BNP) ile bağlantılı Önce İngiltere (Britain First) adlı grup, Tower Hamlets’in popüler eğlence mekanlarının bulunduğu Brick Lane caddesinde körfez savaşından kalma zırhlı bir askeri ciple tur attı.

Bangladeşli Müslümanlara ait restoranların yoğunlukta olduğu caddede uzun süre içki içip sigara içen Britain First üyeleri, “Müslüman devriyeleri tahrik etmeye çalıştıklarını” iddia etti ve bundan sonra sık sık ‘Hıristiyan devriyesi’ olarak sokaklarda olacaklarını belirtti.

Paul Golding’in liderliğindeki eylemciler daha sonra Doğu Londra Camisi’nin önüne giderek ilan dağıtmaya ve içki içmeye devam etti. Uzun süre caminin önünde ‘Müslüman Devriyeler’le karşı karşıya gelmeyi bekleyen ırkçı eylemciler daha sonra üzerinde “Direniş” yazan bir pankart açarak dağıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!