Liv Tyler evlendi mi?

Güncelleme Tarihi:

Liv Tyler evlendi mi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'dan gelen son haberlere bakılırsa, Amerikalı yıldız Liv Tyler, İngiliz sevgilisi Royston Langdon ile gizlice evlenmiş. Dedikodu yazarları bu iddialar üzerine yorumlar yaparlarken sevgililerin Güney Pasifik'de Bora Bora adasında çekilmiş fotoğrafları, yayın organlarına ulaştı.

Bir tatil cenneti olan Bora Bora adası, son zamanlarda ünlüler için bir balayı merkezi oldu. Baharat Kız Victoria adams ile nişanlısı Manchester united takımının futbolcusu David Beckham da 4 Temmuz'da evlendikten sonra balaylarını bu adada geçireceklerini önceden ilan ettiler.

Gelelim Liv Tyler ile rock müzik sanatçısı sevgğilisine... Genç çift Bora Bora adasında Lagoon Otelinde bir hafta kaldı. Liv Tyler, yirmi bir yaşında gencecik bir sinema oyuncusu. Royston Langdon, yirmi altı yaşında İngiliz rock topluluğu Spacehog'un hem vokalisti hem de bas çalıyor. Bu topluluk müzik dünyasında birdenbire parladı.Satışa çıkardıkları ilk albüm ‘‘Resident Alien‘‘ tüm dünyada bir milyondan fazla satış yaptı. Bir sinema oyuncusunun bir rock müzik sanatçısıyla uyumlu bir beraberlik kurmasının zor olacağını iddia edenler çıkabilir. Fakat Liv Tyler, müzik dünyasının yabancısı değil. Babası Steven Tyler Amerikanın ünlü 'Aerosmith' topluluğunun solistiydi. Liv de babasının topluluğunun çektiği bir video klipte rol alarak gösteri dünyasına adımını attı. Buarada genç kız özel yaşamıyla ilgili bir gerçeği de öğrendi. Liv Tyler, gerçekte üvey babası olan şarkı yazarı Todd Rundgreen'i öz babası o sanıyordu. Video klip çekimi sırasında öz babasını da tanıma fırsatını buldu.

Liv Tyler ile sevgilisinin romantik tatili göz açıp kapayıncaya kadar kısa bir süre içinde geçiverdi. İngiliz sevgili, Liv Tyler'a çok pahalı bir inci kolye armağan etti. Sevgililer, New York'a döndükten sonra film çekimleri ve konser turneleri yüzünden birbirlerinden ayrı düştüler. Liv Tyler, İngiliz sevgilisiyle evlenmediğini iddia ediyor ama evlilik dedikoduları aldı yürüdü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!