Liseli kızlar ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Liseli kızlar ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2009 12:53

ÇANKIRI'da 18 Aralık Cuma günü sabahı “Okula gidiyoruz” diye evden ayrılan ve 5 gündür kendilerinden haber alınamayan 3 liseli kız öğrenci, Ankara'da ortaya çıktı. Polise giden kızlar, gezip dolaştıklarını, paralarının bittiğini, ailelerinin yanına dönmek istediklerini belirtti.

Çankırı'daki 80'inci Yıl Cumhuriyet Lisesi öğrencileri T.Ö ile T.T. ve Selahattin İnal Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi C.C., 18 Aralık Cuma günü okula gitmek için evlerinden ayrıldı ve bir daha dönmedi.

Öğrencilerin aileleri, 19 Aralık 2009 Cumartesi günü, çocuklarının kayıp olduğunu bildirmeleri üzerine polis konuyla ilgili araştırma başlattı.

Yakın arkadaş olan 16 ve 17 yaşlarındaki 3 liseli kız, 22 Aralık 2009 Salı günü saat 21.00 sıralarında Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, kendilerinin ailelerinden habersiz olarak Ankara'ya gelip, gezip dolaştıklarını, ancak paralarının bittiğini, ailelerinin yanına dönmek istediklerini belirtti. Ankara Emniyeti, Çankırı Emniyeti ile temasa geçti ve ailelerin de haberdar edilmesiyle sıkıntılı süreç sona erdi. Liseli 3 kızın bu süreçte başlarına herhangi bir olumsuzluk gelmediği ve polis tarafından ailelerine teslim edildiği ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!