Liseli Gülhan, 1 Nisan’dan bu yana kayıp

Güncelleme Tarihi:

Liseli Gülhan, 1 Nisan’dan bu yana kayıp
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2009 11:04

ESKİŞEHİR’de sabah “Okula gidiyorum” diyerek evden çıkan 15 yaşındaki lise öğrencisi Gülhan Yudar, 15 gündür kayıp.

Eskişehir Ali Güven Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi Gülhan Yudar, 1 Nisan 2009 tarihinde Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı Elif Ana Apartmanı’nın kapıcı dairesindeki evinden okul kıyafetiyle ayrıldı. Apartmanda kapıcılık yapan evli 2 çocuk babası 46 yaşındaki Özkan Yudar, kızının akşam eve gelmemesi üzerine durumu polise bildirdi.

Kayıp kızının fotoğraflarını çoğaltıp gar ve otogar ile kentin değişik yerlerine astığını belirten Özkan Yurdar, tüm aramalara rağmen Gülhan’ın izine rastlayamadığını söyledi. Kızının hayatından endişe duyduğunu ifade eden baba Yudar şöyle konuştu:

“Kızım, 1 Nisan 2009 tarihinde sabah saat 07.45’te ‘okula gidiyorum’ diyerek evden çıktı. Üzerinde cep telefonu, okul kıyafetleri ve çantası vardı. Ancak kızın evimizin önüne gelen servise binmemiş ve okula gitmemiş. Aramadığımız yer kalmadı. Sanki yer yarıldı da içine girdi. Kızımın evden kaçması için hiçbir neden yoktu. Başına kötü şeylerin gelmesinden korkuyoruz. Umutla kızımızı bekliyoruz. Gelip bize ‘1 Nisan şakası yaptım’ dese çok mutlu olacağız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!