Latif Doğan’dan örnek yardım

Güncelleme Tarihi:

Latif Doğan’dan örnek yardım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2012 23:10

Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğitim Merkezi Okul Müdür Mesut Özdoğan’ın ve yardımcılarının gayretleriyle düzenlenen geceye ünlü türkçü Latif Doğan şarkılarıyla renk kattı.

Haberin Devamı

Özkan Kandemir ve güzel sunucu Nagihan Şanlı’nın sunumuyla başlayan gecede Silivri Belediye Başkanı Özcan ve Eşi Esma Işıklar,Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ,Silivri Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Lions Kulübü üyeleri,Ahenk Sanat Kulübü üyeleri, ve çok sayıda seçkin davetli katıldı. Geceye hiçbir ücret talep etmeden katılan konuklar Doğan’ın şarkılarıyla coştu. Bu tür yardımları asla kaçırmadığını belirten Doğan, "Böylesi bir gecede burada bulunmak bana mutluluk verdi. Engelli yavrularımıza yardım etmek, onların geleceğini garanti altına almak ve onlara yanlız olmadıklarını hatırlatmak adına birşeyler yapabildiysem ne mutlu bana. Bana burada bulunma fırsatı veren Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu Ve İş Eğitim Merkezi öğretmenlerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Gecenin sonunda ise Esen İbak öğrencilerin yapmış olduğu ürünlerin satışı yapıldı. Açık arttırmada Pullarla işlemeli Türk Bayrağı için 3500 TL’ye alıcı buldu.

Latif Doğan’dan örnek yardım

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!