Lara'nın bombaları

Güncelleme Tarihi:

Laranın bombaları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2009 00:00

"Tarkan'ın arkadaşıyım" diyerek gündeme gelmeye çalışan ve ardından Victoria's Secret'ın defilesinde çıkacağını söyleyen Lara Şengül Surol, "Adriana Lima'nın arkadaşıyım" dedi, bu söylediği de yalan çıktı.

Haberin Devamı

LARA ŞENGÜL SÜROL FOTOĞRAFLARI

Adını "gelecek Victora Secret Meleği" olarak duyurmaya çalışan, Heidi Klum ve Andriana Lima gibi isimlerle aynı podyumu paylaşacağını açıklayan Antalyalı manken Lara Şengül Surol'un verdiği demeçlerin yalan olduğu bir bir ortaya çıktı. "Kadro dışı kalma ihtimalim var. Hem kalsam da bu dünyanın sonu olmaz benim için. Kariyer anlamında, gelebileceğim en tepe noktadayım zaten" diyen Surol'un, Tarkan ve Adriana Lima ile arkadaş olduğu haberleri de yalan çıktı.

Victoria's Secret meleği olacaktı

"Victoria's Secret'tan teklif geldi" diyerek açıklamalar yapan Lara Şengül Surol, bu sözlerinden kısa süre sonra çark etti. Surol, "Victoria's Secret, yeni dönem için yeni yüzler, yeni modeller arayışı içindeydi. Ajansımla görüşme yaptıkları sırada tesadüfen 'set-card'ımı görüyorlar. Yüzümü çok ilginç bulmuşlar ve fiziğime bayılmışlar. Şova 20 gün kala her model tekrar gözden geçirilerek, formsuz olanlar kadro dışı bırakılıyor. Kadro dışı kalsam da dünyanın sonu olmaz benim için" dedi.

Haberin Devamı

Tarkan'ın klibi fos çıktı

Daha önce Tarkan'la arkadaş olduklarını ve "Metamorfoz" isimli şarkının klibinde rol alacağını söyleyen Surol, Beyazıt Öztürk'ün programında canlı yayında Tarkan'ın klibinde oynayıp oynamayacağı kendisine sorulduğunda ise sözlerinden çark edip; Tarkan'ın klibinde oynamayacağını söyledi. Aynı programda Kenan Doğulu, "Benim klibimde oynayacak" dediği halde program sonrasında Doğulu, mankene hiçbir klibinde yer vermedi.

Lima'yla Arkadaşım' dedi ama...

Surol, Victora Secret mankenlerinden Adriana Lima ile arkadaş olduğunu her röportajda söylüyordu. Acın Ilıcalı'nın programı Var Mısın Yok Musun için Türkiye'ye gelen Lima ise "Hiçbir Türk manken tanımıyorum" diyerek Surol'un foyasını ortaya çıkardı.

İŞTE LARA'NIN YALANLARI

YALAN 1
Lara: Victoria Secret mankeni oluyorum
Lara: Kadro dışı kalsam da dünyanın sonu değil

YALAN 2
Lara:
Arkadaşım Tarkan'ın klibinde oynayacağım
Tarkan: Arkadaşım değil, klipte de oynamayacak
Lara: Kanmah'ın klibinde oynamayacağım

YALAN 3
Lara:
Adriana Lima ve Heidi Klum, benim arkadaşım
Adriana Lima: Hiçbir Türk manken tanımıyorum

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!