Lanetli tekne

Güncelleme Tarihi:

Lanetli tekne
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 1997 00:00

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce intihar eden ve hayranlarını yasa boğan rock yıldızı Michael Hutchence'ın, Prenses Diana'nın ölmeden önce Dodi El Fayed'le tatil yaptığı tekneyi iki yıl önce bir süre kullandığı ortaya çıktı.

Ünlü şarıkcı Michael Hutchence, 1995 yılının temmuz ayında, sevgilisi Paula Yates'le bir tatil yaptı. Hutchence, bu kaçamak tatil için ‘‘Sakara’’ adlı muhteşem yatı kullandı. İlişkilerinin henüz başındayken Sakara'yla Akdeniz'e açılan ünlü çift, unutulmaz günler yaşadı.

Bu tatilden tam 2 yıl sonra 1997'de, yine temmuz ayında Prenses Diana ve Dodi El Fayed, Sakara yatıyla tatile çıktılar. Diana, yeniden aşık olmanın mutluluğuyla, son günlerini yaşadığından habersiz olarak Akdeniz'in muhteşem koylarında gönlünce dinlendi. Sakara'daki tatilini tamamladıktan hemen sonra da Paris'te paparazzilerden kaçarken geçirdiği bir trafik kazası sonucu, Dodi El Fayed'le birlikte yaşama veda etti.

Olayın üzerinden henüz birkaç ay geçmişti ki, bu kez Michael Hutchence, bir otel odasında intihar etti.

Şimdi gözler Sakara yatına çevrildi. Dünyaca ünlü iki ismin bu yatta tatil yaptıktan sonra yaşamlarını yitirmeleri, yatın adının ‘‘Lanetli Tekne’’ye çıkmasına yetti de arttı bile...

Bu arada Diana ve Hutchence'ın ölümlerinde başka bir ortak nokta daha dikkatleri çekiyor. Diana ve paparazziler arasındaki ölümcül kovalamaca, Paris'teki Ritz Oteli'nde başlamıştı. Michael Hutchence da, Sydney'deki Ritz Oteli'nde intihar etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!