Kuvvetli yağışlara dikkat

Güncelleme Tarihi:

Kuvvetli yağışlara dikkat
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2014 14:04

Marmara'da günlerdir süren sıcak hava yerini yağışa bıraktı. İstanbul'da öğle vakti hava birden simsiyah oldu. Önce gökyüzü karardı. Ardından kuvvetli sağanak, zaman zaman da dolu başladı. Kuvvetli rüzgarın eşlik ettiği yağış sırasında gökgürültüsü ve şimşekler gözlendi. Bu hava İstanbul'un Avrupa yakasına bir uçtan bir uca geçti, boğaza doğru ilerliyor.

Haberin Devamı

Beylikdüzü Bahçeşehir çevresinde etkili olan yağış 14. 00 sıralarında Bağcılar ve çevresine kaydı. Zaman zaman doluya dönüşen yağış sürücüleri de zor durumda bıraktı. TEM'de trafik durma noktasına geldi.. Dolu yağışı sırasında tanelerin iriliği dikkat çekti. Gökgürültüsünün eşlik ettiği yağış sırasında kuvvetli rüzgar etkili oldu.

İSTANBUL'DA ÇOK ETKİLİ BÖLGESEL YAĞIŞ

Fatih Mahallesi Mehmet Akif Bulvarı üzerinde su birikintileri oluştu. Bazı vatandaşların ayakkabılarını çıkararak suyun içine girip yolun karşısına geçtiği görüldü. İstanbu'da dar bölgede çok etkili olan bir yağış gözleniyor. Beylikdüzü Bahçeşehir çevresinde etkili olan yağış 14. 00 sıralarında Bağcılar ve çevresine kaydı. Zaman zaman doluya dönüşen yağış sürücüleri de zor durumda bıraktı. TEM'de trafik durma noktasına geldi.. Dolu yağışı sırasında tanelerin iriliği dikkat çekti. Gökgürültüsünün eşlik ettiği yağış sırasında kuvvetli rüzgar gözleniyor. Bağcılar'da sağanak nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Fatih Mahallesi Mehmet Akif Bulvarı üzerinde su birikintileri oluştu. Tavukçu Deresi'nin bulunduğu bulvardaki araçlar ve vatandaşlar su birikintilerinden güçlükle geçebildi. Bazı vatandaşların ayakkabılarını çıkararak suyun içine girip yolun karşısına geçtiği görüldü.

Haberin Devamı

İŞTE BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Haberin Devamı

METEOROLOJİ'DEN UYARI

"Kırklareli il geneli,Tekirdağ'ın doğusu (Çorlu, Marmaraereğlisi, Çerkezköy) ve İstanbul'un batı ilçelerinde (Çatalca, Silivri,Büyükçekmece,Esenyurt,Eyüp ve çevresi) halen devam eden gökgürültülü sağanak şeklindeki yağışların zaman zaman kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. "

Kuvvetli yağışlara dikkat

KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT

Kuvvetli yağışlara dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün görülecek yağışların Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat ile kıyı kesimleri dışında Kastamonu geneli, Ankara’nın güney ve doğusu, Bolu’nun doğu kesimleri, Çorum’un kuzey ve batısı, Sivas’ın batı çevrelerinde orta kuvvette (6-20 kg/m2) ve yer yer kuvvetli olarak (21-50 kg/m2) etkili olması beklendiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Kuvvetli yağışlara dikkat


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!