‘Küskünler’e karşı grup kararı alacağız

Güncelleme Tarihi:

‘Küskünler’e karşı grup kararı alacağız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2002 01:38

DYP Lideri Tansu Çiller, 1 Ekim'de açılacak olan Meclis'ten seçimlere erteleme kararı çıkmaması için yarın Meclis'te grup kararı alacaklarını söyledi.

İstanbul'da Mimar Sinan Belde Teşkilatı'nın açılış töreni öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çiller, Türkiye'nin önünde çok büyük bir engeller bulunduğunu belirterek şöyle konuştu:

‘‘Kimi partiler, artık DYP'nin gümbür gümbür geliyor olmasından korkuya kapılmışlardır. Bu korku refleksi, seçim ertelemelerine doğru gitmektedir. DYP bunun karşısındadır. Bunu önlemek için Salı günü Meclis'te grup toplantısı yapıp, karar alacağız. Ayrıca bütün liderleri dolaşarak, bunun olmaması gerektiğini savunacağız. Bu konuda hiçbir liderin millete rağmen bir şey yapma hakkı yoktur. Türkiye'yi kaosa götürürüz. Millet artık seçim istiyor. Meclis'in yenilenmesini istiyor. Yapılması gereken şey, artık dümdüz bu yolda devam etmektir.’’

Seçim konvoyunda resmi plaka

Çiller'
in konvoyunda bulunan resmi plakalı araç dikkat çekti. Kumburgaz'ın DYP'li Belde Belediye Başkanı Hayri Erçağ'ın 34 VZ 6823 resmi plakalı aracı, ‘Ana’ otobüsünün peşinden ayrılmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!