Kurye yasağı kalktı mı, ne zaman saat kaçta kalkacak? Motokuryeler bugün çalışıyor mu? Vali Yerlikaya'dan flaş açıklama

Güncelleme Tarihi:

Kurye yasağı kalktı mı, ne zaman saat kaçta kalkacak Motokuryeler bugün çalışıyor mu Vali Yerlikayadan flaş açıklama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2022 18:37

Kurye yasağı kalktı mı, sorusunun yanıtı ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. Kar yağışının İstanbul'da yaşamı olumsuz etkilemesinin ardından motor kuryelere yasak getirilmiş, İstanbul Valiliği bir dizi önlem almıştı. Konu ile ilgili açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya kurye yasağının ne zaman kalkacağını duyurdu. Peki, Kurye yasağı ne zaman, saat kaçta kalkacak? Motokuryeler bugün çalışıyor mu? İşte, o konuyla ilgili yapılan açıklama.

Haberin Devamı

Motokuryeler için getirilen kurye yasağı kalktı mı sorusu, bu sabah motosiklet ile dışarı çıkmak isteyen vatandaşlar ve kuryelerin araştırdığı konular arasında yer alıyor. Karla mücadele kapsamında İstanbul Valiliği tarafından getirilen, can ve mal kaybını önlemek amacıyla uygulanan kurye yasağı, 27 Ocak Perşembe günü de gündemde yer alıyor. Konu ile ilgili açıklama İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yapıldı.

KURYE YASAĞI KALKTI MI?

Günlerdir etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bir dizi önlem alınmış, motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışı da yasaklanmıştı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yasağın yarın sabah sona ereceğini açıkladı. Vali Yerlikaya, "Yarın saat 08.00’den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı sona erecektir. Kurallara riayet eden bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

DAHA ÖNCE YAPILAN AÇIKLAMALAR

Kurye yasağı hakkında açıklama yapan İstanbul Valiliği, şu ifadelerde bulundu;

"Kıymetli İstanbullular, özellikle ara sokaklarda; Buzlanma ve Kar temizleme çalışmaları devam ettiğinden motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin TRAFİĞE ÇIKIŞ YASAĞI SÜRMEKTEDİR"

BAKMADAN GEÇME!