Kurumsal kaynak sihirbazı

Güncelleme Tarihi:

Kurumsal kaynak sihirbazı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2006 00:00

Netsis, yeni nesil @6 Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözüm ailesini duyurdu. Fusion@6, Fusion@6 Standard ve Entegre@6 paketlerinden oluşan çözümler ses tanıma, radyo frekanslı kimlik belirleme (RFID), uydudan konum bulma gibi teknolojileri kurumsal uygulamalarla bütünleştiriyor. E.imza, e.bankacılık uygulamaları, sesli yanıt sistemleri gibi özellikler de ERP çözümleri içinde ilk kez Netsis @6 ürünleriyle destekleniyor.

İnternet tabanlı çalışan @6 ürün ailesi metinden sese aktarım yapabildiği gibi, ses tanıma özelliğiyle sesli komutları algılayarak klavyeye gerek kalmadan işlemleri yerine getirebiliyor. @6 ürün ailesinin sunduğu yeni işlevlerden biri de, Geocode sayesinde uydudan çekilen harita görüntülerini kullanarak konum belirlemeyi mümkün kılması.

Böylece harita üzerinden müşteri siparişleri il ve ilçe olarak görselleştirilebiliyor, rota oluşturulabiliyor ve dağıtım planlaması yapılabiliyor. Adres doğrulama özelliğiyle hatalı veri girişini de engelleyen bu sistem, GPS (Global Pozisyon Saptama) destekli araç takibini de mümkün hale getiriyor. İşletmelerin uzaktan yönetilmesine izin veren ve ek uygulamalar geliştirme imkanı tanıyan sistemin bir diğer avantajı da, e.bankacılık uygulamasıyla 24 saat tahsilat yapılabilmesini sağlaması.

Bilgi için: www.netsis.com.tr
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!