Kurtlar Vadisi Pusu 299. bölüm fragmanı nefes kesiyor..

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 299. bölüm fragmanı nefes kesiyor..
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 08:33

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta nefes kesen bir bölüm ile ekranlara geliyor. Dizinin yeni bu akşam yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Pusu 299. bölüm için iki fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde aksiyon dolu sahneler izleyicileri ekrana kilitleyecek. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 299. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve ekrana gelecek detaylar

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 299.bölümünde heyecan dolu sahneler olacak. Hayranlarının merakla beklediği yeni bölümden bir fragman daha yayınlandı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı bu akşam yayınlanacak

Kurtlar Vadisi Pusu 299. bölüm fragmanında bu hafta heyecan seviyesi yüksek sahneler nefes kesecek. Dizinin Perşembe akşamı yayınlanacak bölümü öncesinde yayınlanan tanıtım sahneleri büyük ilgi gördü. Kurtlar Vadisi Pusu 299. bölüm ile ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Gölge, Polat Alemdar'a düzenlediği büyük operasyonla fragmana damga vurdu. İşte dizinin yeni bölümünde ekrana gelecek sahneler

Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm Fragmanı Yayında! Gölge, Polat'a karşı büyük bir operasyon başlatıyor! Gölge ve Polat'ın karşılaşmasında galip kim olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 299. bölümü ile Perşembe 20.00'de Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir.

Haberin Devamı

Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon’ da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur. Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister.

Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır.

KURTLAR VADİSİ PUSU 299. BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu 298. Bölüm'de; Tilki, Pusat’ı rehin almıştır ve geçmişin hesaplarını kapatmak için onunla bir oyun oynamaya başlar! Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir.

Kurtlar Vadisi Pusu 298. bölümde; Zeynep, Ozi’nin Konsey’in adamı olduğunu öğrenir ve çaresizce Polat’a sığınır. Bu sırada artık tüm gerçeği bilen Konsey de Zeynep’in peşindedir. Gölge, yeni mekanı olan ‘İstasyon’ da faaliyetlerine başlamışken, uyuşturucu sevkiyatını polisin tespit ettiğini öğrenip, harekete geçer. Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur. Gölge, Hırsız’dan Anadolu ve ekibinin izini bulmasını ister.

Haberin Devamı

Polat, Zeynep’i güvenli bir yere götürmeye çalışırken, Konsey’in adamları onlara tuzak kurmuştur. Tilki, Pusat’ın Polat’ı aramasına izin verir, Polat ise gördükleri karşısında hemen harekete geçer. Ve nihayet… Polat Alemdar Tilki’nin karşısındadır. Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölüm fragmanında yaşanan final sahnesi ise dizinin hayranlarını şoke etti. Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölüm fragmanının son sahnesinde Pusat eski bir düşmanın eline düşüyor ve Polat'tan yardım istiyor. Peki Kurtlar Vadisi Pusu 298.bölümde başka neler yaşanacak?

 

BAKMADAN GEÇME!