Kurtlar Vadisi filmi internette

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi filmi internette
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2006 00:00

Türk sinemasının 10 milyon dolarlık bütçesiyle en pahalı filmi olan ve ikinci haftasında 2,5 milyon izleyiciye aşan "Kurtlar Vadisi Irak" filmi internette yayınlandı. Daha önce de "Kurtlar Vadisi" dizisinin Kanal D’nin yeni yayın dönemi öncesinde ilk bölüm senaryosunu yayınlayan "cigicigi.com" isimli internet sitesi yetkilileri, salonlarda yer bulamayanlar için filmin bir üyeleri tarafından yayınlandığını söylediler.

cigicigi.com isimli internet sitesine pazartesi günü eklenen film, daha ilk gününde onlarca kullanıcı tarafından indirildi.

Alaattin Keykubat’a komşu tarla aldı

"Kurtlar Vadisi Irak" filminin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ile babası Abdülkadir Şaşmaz’ın Konya’nın Beyşehir İlçesi’ne bağlı Kurucaova Beldesi’nde 3 yıl önce Selçuklu Sultanı Alaattin Keykubat’ın yazlık köşkünün kalıntılarına komşu bir tarlayı satın aldığı ortaya çıktı. Anamas Dağı eteklerindeki Beyşehir Gölü manzaralı 10 bin 340 metrekarelik arsanın bugüne kadar kullanılmadığı belirtildi. Baba-oğul Şaşmazlar’ın araziyi 8 bin 500 YTL karşılığında aldığı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!