Kurtaran atlayış

Güncelleme Tarihi:

Kurtaran atlayış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 1998 00:00

Haberin Devamı

Boğazına döner bıçağı dayanan taksici araçtan atlayarak kurtuldu. Hareket halindeyken direksiyona geçen gaspçı, taksiyi ateşe vererek kaçtı.

Son günlerdeki taksici cinayetlerinden birisi de önceki gece Küçükçekmece' de yaşanacaktı. Saat 23.30 sıralarında Kemal Yiğitsoy'un kullandığı taksiye, uzun boylu, sarışın, siyah takım elbiseli bir genç binerek Avcılar'a gitmek istediğini söyledi. Avcılar'dan sonra Parseller ve Florya'yı gezen genç Menekşe'ye geldiği sırada üzerinde taşıdığı döner bıçağını çıkararak Yiğitsoy'un boğazına dayadı. Gaspçı, bıçağın ucunu acı verecek kadar Yiğitsoy'un vücuduna bastırdıktan sonra nüfus cüzdanı ve parasını istedi. Cüzdanını veren şoför Yiğitsoy, gaspçının bir anlık dalgınlığından faydalanarak yavaşlattığı aracından atlamayı başardı. Arka koltuktan şoför mahalline geçerek otomobili kullanan gaspçı, hızla olay yerinden kaçtı. Şenlikköy Polis Karakolu' na yakın olan sokakta durarak LPG'li taksiyi ateşe veren gaspçı ortadan kayboldu. Şans eseri LPG deposu patlamayan alevler içindeki taksi, itfaiyenin müdahalesiyle söndü-rüldü. Polis otomobilin benzin dökülerek yakıldığını belirtti.

Taksiciler öfkeli

Olayı duyan taksiciler yanan otomobilin yanına gelerek lanet okudular. Taksiciler polisten eşkalini aldıkları gaspçıyı otomobillerindeki telsizlerle meslektaşlarına bildirdiler. Taksiciler daha sonra ikişerli gruplar halinde çevreye dağılarak saldırganı aradılar. Ancak aramalardan bir sonuç alamadılar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!