Kürekçilere tayt dayağı

Güncelleme Tarihi:

Kürekçilere tayt dayağı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2008 00:00

Sapanca’da yapılan Türkiye Kürek Şampiyonası’na katılan Ankara Üniversitesi Kürek Takımı, ’İlçe merkezinde taytla gezemezsiniz’ diyen bir gruptan dayak yedi. Bir sporcu kafa travması nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Ankara Üniversitesi Kürek Takımı’nın 14 öğrenci sporcusu, dün saat 19.30’da akşam yemeği için Sapanca Öğretmenevi’ne gitti. Üzerlerinde tayt ve şort olan, bazıları ise ay-yıldızlı milli formayı da giymiş olan sporcular, araçtan indikten sonra bir grup Sapancalı genç, iddiaya göre "İlçe merkezinde böyle taytla-şortla gezmeyin" diyerek onlara çıkıştı. Bu sözler nedeniyle kafile ile gençler arasında çıkan tartışma, bir süre sonra yatıştı.

25 kişi saldırdı

Yemeğin ardından öğretmenevinden çıkan kürekçilere, kapı önünde bekleyen 3 genç saldırdı. Çıkan kavgaya daha sonra diğer gençler de karıştı. Sayıları 25’i bulan gençler, kürekçileri dövdükten sonra kaçtı. Olayda birçok sporcunun yüz ve vücutlarında morluklar oluştu. Aynı zamanda Milli Takım sporcusu da olan

DTP'nin gecesinde çıkan olaylarda 1 kişi ölmüştü


Adapazarı'nda 27 Nisan gecesi Demokratik Toplum Partisi'nin 'barış ve kardeşlik' gecesi bir grup tarafından basılmak istenmiş, çıkan olaylarda bir kişi kalp krizi geçirerek ölmüştü. Olaylar 5 saat sürmüş ve güçlükle yatıştırılmıştı.

SAKARYA'DA 27 NİSAN GECESİ YAŞANAN GERGİN SAATLER...

Sait Alican Çiftçi ise kafa travması nedeniyle Adapazarı’ndaki Toyota-Sa Travmotoloji Hastanesi’ne kaldırıldı. Sapanca Kaymakamı Mehmet Ceylan ise, Sapanca’ın turistik bir ilçe olduğunu, Sapancalı gençlere bu hareketin yakışmadığını belirterek, "Çok üzücü bir olay. Bunun sorumlularının yakalanması için araştırmalar devam ediyor. Çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!