Kumkapı mağduru artık Iğdırlı

Güncelleme Tarihi:

Kumkapı mağduru artık Iğdırlı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kamuoyunda ''Kumkapı cinayeti'' olarak bilinen olayda ölen İsmail Kızılkaya'nın eşi Gülten Kızılkaya, Iğdır'a yerleşti. Iğdır'da bir gece kulübünde çalışan Gülten Kızılkaya, 8 aydır birlikte olduğu Iğdırlı Recep Bülbül ile de evlendi.

Iğdır'da bir eğlence merkezinde solist olarak sahneye çıkan Kızılkaya, ''Yaşadığım acı olaylardan sonra, çocuklarımla birlikte Artvin'e ailemin yanına geldim. Recep ile 8 aylık arkadaşlığımızın sonucunda evlenmeye karar verdik. Şimdi Iğdır'da solist olarak sahne alıyorum ve çok mutluyum'' dedi.

Eşini öldüren Zeynep Uludağ'la ilgili soruları yanıtlayan Kızılkaya, ses sanatçısı Güllü'nün, Zeynep Uludağ yüzünden eşi ile aralarında problem çıkmasına anlam veremediğini belirterek, ''Zeynep birçok yuva yıktı. Artık olayları unutmak istiyorum'' diye konuştu.

Yaşadığı olayların kendisini yıprattığını, medyada tanınmasının ardından, birçok kişinin kendisini kullanarak para kazandığını iddia eden Kızılkaya, artık kimseye güvenemeyeceğini, bundan sonraki hayatının farklı olacağını anlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!