Küçük Ünzile hala bulunamadı

Güncelleme Tarihi:

Küçük Ünzile hala bulunamadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2001 00:00


Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde 4 gün önce kaybolan küçük Ünzile için arama çalışmaları sürüyor.

İlçeye bağlı Sarıyar köyünde Cuma gününden beri kayıp olan 3 yaşındaki Ünzile Acar'ı arama çalışmalarına, Sivas Valiliği tarafından Marmara depreminden sonra oluşturulan SİVAKUD (Sivas Arama ve Kurtarma Derneği) ekipleri de katıldı.

Sarıyar Köyü Muhtarı İhsan Işık, arama çalışmalarının, jandarma, köylüler ve SİVAKUD ekipleri tarafından yapıldığını belirterek şu bilgileri verdi:

''Cuma günü kaybolan Ünzile'yi bulmak için herkes seferber oldu. Ancak hiçbir ize rastlayamadık. Yaklaşık 20-25 kilometrelik alanı taradık, bir şey çıkmadı. Bugün de Yıldız Dağı eteklerindeki ormanlık bölgeyi arayacağız.''

Anne Fatma Acar'ın, madımak toplarken Ünzile'nin yanında olduğunu belirten Muhtar Işık, şunları söyledi:

"İki kadın, köy yakınında madımak topluyormuş. O sırada çocuk da yanlarındaymış. Fatma Acar, hayvanlara yem vermek için ahıra giriyor ve o sırada Ünzile kayboluyor. Ünzile'nin ailesini bir kişi telefonla arayarak 'Ünzile bizde, merak etmeyin. Yıldızeli ilçesine gidin ve Belediye'den anons ettirin. Biz, nereye diyorsanız oraya getirelim' demişler. İlçede defalarca anons yaptırdık, ancak bir sonuç alamadık. Bugün Kaymakamlık'tan, arama çalışmaları için köpek isteyeceğiz. İnşallah sağ salim olarak buluruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!