KÜÇÜK FURKAN “DOKTORUM” İLE İYİLEŞECEK

Güncelleme Tarihi:

KÜÇÜK FURKAN  “DOKTORUM” İLE İYİLEŞECEK
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2013 17:10

Doktorum’a konuk olan ve nadir olarak görülen göz kapağı darlığı hastalığı ile dünyaya küçük Furkan, program ekibinin uzman doktorlarıyla tedavi edilip sağlığına kavuşturulacak.

Haberin Devamı

Ordu’ da yaşayan 9 yaşındaki Furkan Arhan Çamyar, nadir olarak görülen göz kapağı darlığı hastalığı ile dünyaya geldi. Maddi imkânsızlıklar nedeniyle üç ameliyat geçirmesi gereken Furkan, bir kez ameliyat olabildi.

Yunus Emre İlkokulu’nda 3. sınıf öğrencisi olan Furkan, neşeli, hayat dolu, çalışkan ve çok sevimli bir çocuk. Nadir olarak görülen göz hastalığı nedeniyle gözlerini tam olarak kapatamayan ve bu sebeple sürekli gözleri sulanan, çeşitli rahatsızlıklar yaşayan Furkan’ı bir gün sınıfta ağlarken bulan öğretmeni Fatma Çıraklı, Furkan’ ın ailesiyle konuşmaya karar verdi. Ailenin maddi imkânsızlıklar nedeniyle çocuklarını ameliyat ettiremediklerini öğrenen Fatma öğretmen, Furkan’ ın diğer öğretmenleri Yasemin Öztürk ve Kemal Torun ile Doktorum’ a başvurdu.

Hemen harekete geçen DOKTORUM ekibi ve Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Müslime Akbaba, önce Furkan’ın okuluna daha sonra da evine sürpriz bir ziyaret yaptı. Çamyar ailesi, Doktorum’ un ziyaretiyle hem heyecanlandı hem de çok mutlu oldu. Prof. Dr. Müslime Akbaba, küçük Furkan’ı muayene etti ve onun iyileşebileceğini söyledi.

Bugün canlı yayında Doktorum’a konuk olan aile, gelişmeler karşısında çok mutlu ve umutlular. Furkan’ ın öğretmenleri ise çok sosyal, girişken ve rahat bir çocuk olan Furkan’ ın daha da iyi ve mutlu olmasını dilediklerini söylediler.

Önümüzdeki günlerde iki ameliyat geçirecek olan Furkan artık diğer arkadaşları gibi rahatça okuyabilecek, yazabilecek ve koşup oynayabilecek.
                                

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!