KreÅŸte inanılmaz ölüm

Güncelleme Tarihi:

Kreşte inanılmaz ölüm
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 10, 2009 11:10

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde bir kreşte elbisesini almak isterken iddialara göre üzerine elbise dolabı devrilen 9 yaşındaki Kaan Karaağaç dolabın altında kalarak ağır yaralandı. Kreş görevlileri tarafından Gölcük Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kaan Karaağaç yapılan tüm müdahelere rağmen kurtarılamadı. Polis kreş sahibi M.D ve kreş müdürü Z.G'yi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre olay Gölcük'ün DeÄŸirmendere Beldesi'nde özel bir kreÅŸ ve gündüz bakım evi olan 'Gülbahçe KreÅŸ Ev Bakım Evi'nde meydana geldi. Muharrem ve Durhanım Karagaç'ın üç çocuÄŸundan en küçüğü olan ve engelli olduÄŸu içindeÂana sınıfında eÄŸitim gören 9 yaşındaki Kaan KaraaÄŸaç kreÅŸ çıkışı elbise dolabından montunu almak istedi. Montunu çektiÄŸi sırada dolabın üzerine devrilmesi sonucu altında kalan Kaan KaraaÄŸaç ağır yaralandı. Kurstaki öğretmenler ve görevliler tarafından Gölcük Devlet Hastanesi'ne götürülen Kaan KaraaÄŸaç Acil Serviste yapılan tüm müdahelelere raÄŸmen yaÅŸamını yitirdi.

 

Tersanede çalıştığı sırada kreş görevlilerinin cep telefonuyla araması sonucu oğlunun yaralandığını öğrenen Muharrem Karaağaç, "Kreş görevlileri oğlumun yaralandığını söyledi. Hastaneye geldiğimde ise oğlumun öldügünü öğrendim. Eşim semt pazarlarında giysi satıyor. İkimizde çalıştığımız için ve çocuğumuz da engelli olduğu için kreşe vermiştik" dedi.

 

Haberin Devamı

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri ifadelerini almak için kurs sahibi M.D ve kurs müdürü Z.G'yi gözaltına aldığı öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!