Kraliyet Ailesi koleksiyonuna Kate de katıldı

Güncelleme Tarihi:

Kraliyet Ailesi koleksiyonuna Kate de katıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2012 00:00

Dünyaca ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds’daki İngiliz Kraliyet Ailesi üyeleri koleksiyonuna, Prens William’ın eşi, Cambridge Düşesi Kate de katıldı.

Haberin Devamı

Düşes’in balmumu heykeli, Kasım 2010’da Kate’in William’la nişanlarının açıklandığı sırada giydiği koyu mavi Issa elbisenin bir kopyasını giyiyor. Heykelin elinde de bir zamanlar Prenses Diana’nın taktığı safir ve pırlanta taşlarla bezeli nişan yüzüğünün bir benzeri var.

 

Londra’da bulunan Madame Tussauds Müzesi Sözcüsü Liz Edwards, AFP’ye yaptığı açıklamada, “Bu sahne tarihi bir andı. Müzemize gelen insanlar bunu görmek istiyordu” dedi.

 

HERKES KATE'İN SAÇLARINI GÖRMEK İSTİYOR / FOTO HABER

 

Daha önce müzenin Kraliyet Odası’nda heykeli bulunan Prens William için de Kate’in yanında yeni bir heykel yapıldı. William’ın yeni heykeli, İngiltere’nin iki ünlü terzisi Gieves ve Hawkes’un elinden çıkma bir takım elbise giyiyor.

 

Haberin Devamı

NEW YORK VE AMSTERDAM'DA DA VAR

New York’taki ve Amsterdam’daki Madame Tussauds müzelerine de Kate ve William’ın heykelleri konuldu. New York’taki Kate, Alexander McQueen imzasını taşıyan, Amsterdam’daki Kate ise Temperley London’ın elinden çıkma dantelli bir elbisenin kopyasını giyiyor.

 

Dört ayda tamamlanan her iki heykel de 150 bin Euro'ya mal oldu.

 

"HERKES SAÇLARINI MERAK EDİYOR"

Kate heykellerinin parlak saçlarıyla dikkat çektiğini belirten Edwards, “Herkes Kate’in saçlarını merak ediyor, heykelin saçlarına dokunmak istiyor. Kabul edelim, saçları muhteşem” dedi.

 

Heykelleri aslında Kate ve William evlenmeden önce hazırlamayı planladıklarını da ifade eden Edwards, “Ama maalesef olmadı çünkü çok meşgullerdi. O zamandan bu yana da başka işleri vardı, fırsat olmadı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!