KPSS ÖABT cevap anahtarı yayımlandı - KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Güncelleme Tarihi:

KPSS ÖABT cevap anahtarı yayımlandı - KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2019 16:51

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2019 -KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (2019-ÖABT) soru ve cevap anahtarı 30 Temmuz tarihinde yayımlandı. Sınav sorularını ve cevaplarını görüntüleyen adaylar, şimdi de sonuçların açıklanacağı tarihe odaklandı. Peki, KPSS ÖABT soruları nasıl görüntülenir? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, sınavla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce gerçekleştirilen KPSS ÖABT oturumunun soruları ve cevap anahtarı için bekleyiş son buldu. Soru- cevap duyurusuyla birlikte KPSS ÖABT oturumunun sonuç tarihi de gündeme geldi. Peki, KPSS ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak?

28 Temmuz 2019 tarihinde uygulanan 2019-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (2019-ÖABT) Temel Soru Kitapçıkları ÖSYM’nin resmi sayfası üzerinden paylaşıldı.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 30 Temmuz 2019 tarihinde saat 16.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebilirler.

ÖSYM'nin sınav takviminde yer alan bilgilere göre KPSS sonuçları 29 Ağustos tarihinde erişime açılacak.

BAKMADAN GEÇME!