Köyde arazi kavgası; 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Köyde arazi kavgası; 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2007 16:26

Samsun Ayvacık İlçesi’ne bağlı Sahil Köyü'nde kardeşler arasında arazi anlaşmazlığından çıkan silahlı ve baltalı kavgada 3 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Olay, Ayvacık İlçesi Sahil Köyü’nde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Arazileri arasındaki sınır anlaşmazlığı nedeniyle araları açık olan 55 yaşındaki Yaşar Sarıoğlu ile kardeşi 50 yaşındaki Hüseyin Sarıoğlu karşılaşınca aralarında tartışma çıktı.

 Tartışma kavgaya dönüşünce Yaşar Sarıoğlu, üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabanca ile kardeşi Hüseyin Sarıoğlu’na ateş etti. Hüseyin Sarıoğlu karnından, kavgaya ayırmaya çalışan kkendi gelini 27 yaşındaki Halime Sarıoğlu’nun kolundan yaraladı. Hüseyin Sarıoğlu da yaralı olmasına karşın elindeki baltayla saldırarak kendisini vuran ağabeyi Yaşar Sarıoğlu'nu başından yaraladı.

Köylüler tarafından çağrılan ambulanslarlar Çarşamba Devlet Hastanesi’ne götürülen yaralılardan durumları ağır olan Yaşar Sarıoğlu ile gelini Halime Sarıoğlu Samsun Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hüseyin Sarıoğlu ise Çarşamba Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Köyde jandarma güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!