Köy Enstitüleri 70'inci yılda

Güncelleme Tarihi:

Köy Enstitüleri 70inci yılda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2010 17:28

Köy Enstitüleri, kuruluşunun 70'inci yılında düzenlenen bir konferansla masaya yatırılacak.

Haberin Devamı

Beykent Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu ve Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği İstanbul Şubesi işbirliğiyle düzenlenen ’70. Kuruluş Yılında Köy Enstitüleri ve Edebiyat’ konulu kültür etkinliği 16 Nisan Cuma 2010 tarihinde 10.00 -13.15 saatleri arasında Beykent Üniversitesi Şişli – Ayazağa Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Beykent Beykent Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ahmet Yüksel ve Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Veysel Kılıç’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak etkinlik, Beykent Üniversitesi Sinema Televizyon Türkçe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Makal tarafından hazırlanan “Ülkeyi Kucaklayan Adam Tonguç” belgesel filminin ilk gösterimi ile devam edecektir.

‘70.Kuruluş Yılında Köy Enstitüleri ve Edebiyat’ konulu panele; Beykent Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Rusça Bölüm Başkanı, yazar, ozan Prof. Dr. Ataol Behramoğlu, Köy Enstitülü yazarlar Talip Apaydın, Osman Şahin ve eleştirmen Emin Özdemir ve Yrd.Doç.Dr. Musa Sapıtmaz konuşmacı olarak katılacaklardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!