Köpeğin kulağı koptu

Güncelleme Tarihi:

Köpeğin kulağı koptu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2014 14:20

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 23 yaşındaki Chelsi Camp (23) adlı kadın, iki yaşındaki kızına saldıran Pitbull cinsi köpeğin kulağını ısırıp kopardı.

Haberin Devamı

Yaşadığı korkunç olayla ilgili Khou televizyonuna konuşan Chelsi Camp, "Böyle bir durumda insan yapabileceği her şeyi yapıyor. Gücüm tükenmişti ve kızımı kurtarmak için başka çarem yoktu" dedi.

HEM KÖPEKLE BOĞUŞTU HEM POLİSİ ARADI

Bir arkadaşı Pitbull cinsi köpeğini Chelsi Camp’a bakması için birkaç günlüğüne bıraktı. Normalde çok uysal olan köpek, Makenzi adlı küçük kızla oynarken aniden saldırdı. Anne Chelsi Camp, kızını kurtarmak için köpeğin üzerine atlayarak sıkıca tuttu ve vurmaya başladı. Köpeğin saldırısını engelleyemeyince ısırarak kulağını kopardı. Bir yandan köpekle boğuşurken polisi aramayı da başardı.

Olay yerine gelen polislerin vurarak yaraladıkları köpek daha sonra uyutuldu. Kafası, yüzü, eli ve ayaklarından yaralanan küçük kız ise hastanede tedavi altına alındı. Pitbullar ısırdıkları zaman 1.5 ton basınç uyguluyor ve ısırdıkları yeri kolay kolay bırakmıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!