Konuk Bakan korkuttu

Güncelleme Tarihi:

Konuk Bakan korkuttu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 30, 2002 13:21

Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu, Moğolistan Eğitim, Kültür ve Bilim Bakanı Ayurzana Tsanjid'in kendisini ziyareti sırasında rahatsızlanması üzerine makam aracıyla Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'ne götürdü.

Haberin Devamı

Resmi bir ziyaret için Türkiye'de bulunan Tsanjid, Milli Eğitim Bakanı Bostancıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Konuk bakanın konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu konuşurken Konuk Bakan Tsanjid rahatsızlandı. Konuk Bakan'a ilk müdahaleyi Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışan doktorlar yaptı. Bunun üzerine Bostancıoğlu, Konuk Bakan'ın rahatsızlandığını belirterek, toplantının sona erdiğini belirtti.

Doktorların, müdahalesinin ardından Bostancıoğlu ve Konuk Bakan hastaneye gitmek üzere bakanlıktan ayrıldılar.

Bostancıoğlu, bu sırada gazetecilerin sorusu üzerine Konuk Bakan'ın kendisini daha iyi hissettiğini, ancak gerekli tetkiklerin yapılması için, Konuk Bakan ile birlikte İbn-i Sina Hastanesi'ne gideceklerini söyledi. Bostancıoğlu ve Konuk Bakan, Bostancıoğlu'nun makam aracıyla Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'ne gittiler.

Haberin Devamı

Konuk Bakan'ın daha önce kalp krizi geçirdiğini söylediği ve Milli Eğitim Bakanlığı'na gelişi sırasında kendisini kötü hissettiğini Bostancıoğlu'na ilettiği öğrenildi.

Konuk Bakan Tsanjid, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü'nde tedavi altına alındı.

Tsanjid, Kardiyoloji Ana Bilim Dalı BaÅŸkanı Prof. Dr. DerviÅŸ Oral tarafından muayene edildi. Ankara Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tümer ÇorapçıoÄŸlu, Konuk Bakan'ın geçirilen bir enfeksiyona baÄŸlı olarak kalbi örten zarında bir iltihaplanma durumu olabileceÄŸini belirterek, tetkiklerin sürdüğünü söyledi. ÇorapçıoÄŸlu, Konuk Bakan'ın saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸunu bildirdi.Â
 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!