Kömür sobası yine can aldı: 3 ölü

Güncelleme Tarihi:

Kömür sobası yine can aldı: 3 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2009 22:34

DENİZLİ merkeze bağlı Şahinler Köyü'nde, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından etkilenen aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün saat 19.00 sıralarında, Şahinler Köyü'nde meydana geldi. İş çıkışı evine giden ve bir fabrikada işçi olarak çalışan 33 yaşındaki Özgür Gök eve girdiğinde ev hanımı eşi 31 yaşındaki Meral Gök, çocukları 8 yaşındaki Yavuz Sina Gök ile 5 yaşındaki Ahsen Sena Gök ve eşinin 52 yaşındaki annesi Nefize Kıyan'ı hareketsiz durumda yatarken görüp durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadın, annesi ve oğlunun kömür sobasından sızan korbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdiğini belirledi.

Durumu ağır olan küçük kız ise ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Eve girdiğinde karşılaştığı acı tabloyla şoka giren talihsiz adam sinir krizi geçirdi. Hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi otopsilerinin yapılması için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!