Komşu katili mağarada yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Komşu katili mağarada yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2010 16:38

ANTALYA'da, köpek havlaması yüzünden çıkan tartışmada 1 komşusunu tabancayla öldürdüğü, 3 komşusunu da yaraladığı iddiasıyla aranan 37 yaşındaki Menav P, saklandığı mağarada yakalandı. Olayın diğer şüphelisi 42 yaşındaki ağabeyi Cabbar P geçen ay Burdur'da saklandığı tavuk çiftliğinde yakalanmıştı.

Haberin Devamı

Olay geçen 7 Eylül gecesi Kuzeyyaka Mahallesi Göksu Caddesi Şenyurt Apartmanı'nın önünde meydana geldi. Tüpçülük yapan 40 yaşındaki Hüseyin Cona işten evine geldiği sırada, komşusu Cabbar P'nin köpeği havladı. Köpek havlamasından korkan Cona, daha önce de yine bu nedenle kavgalı olduğu komşusuyla tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Cabbar P ve kardeşi Menav P, dehşet saçtı.

Komşuları Hüseyin Cona'yı vuran kardeşler, gürültüyü duyup dışarı çıkan Cona'nın eşi 37 yaşındaki Huriye Cona'yı, ardından da yine gürültü üzerine dışarı çıkan giyim mağazası sahibi 30 yaşındaki Ömer Özen ve 28 yaşındaki eşi Duygu Özen'e ateş etti. Olayda Huriye Cona olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan eşi Hüseyin Cona ve 2 komşusu hastanede tedavi edildi. Polis olaydan sonra köpeğiyle birlikte kaçan Cabbar P'yi geçen ay Burdur'un Askeriye Köyü'ndeki bir tavuk üretim çiftliğinde yakaladı. Ağabey Cabbar P. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Olayın diğer şüphelisi Menav P ise polise gelen bir ihbar üzerine bugün Kepez İlçesi'ndeki Mazı Dağı'nda bulunan bir mağarada yakalandı. Suçlamaları kabul etmeyen Menav P. polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!