Koltuk değnekli hırsız kadın, kaçamadı

Güncelleme Tarihi:

Koltuk değnekli hırsız kadın, kaçamadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2007 16:32

SAMSUN'da alışveriş yapan 55 yaşındaki Seyhan Peçin'in, çantasını 2'si kadın, 1'i çocuk 3 kişi çaldı. Biri koltuk değnekli olan kadın hırsızlar fazla kaçamadan yakalandı. Polis tarafından yakalanan ve gözaltına alınan 21 yaşındaki Gülşah Günden ve 33 yaşındaki Filiz Günden'in hırsızlıktan sabıkalı olduğu belirtildi. Yanlarında bulunan 12 yaşındaki M.G. ise ailesine teslim edildi.

Haberin Devamı

Çiftlik Mahallesi İstiklal Caddesi'nde bir giyim mağazasında meydana gelen olayda, alışveriş yapan Seyhan Peçin'in çantası 1'i çocuk 3 kişi tarafından çalındı. Diğer müşterilerin olayı fark etmesi üzerine mağazaya polis çağrıldı. Hırsızlık zanlısı kadınlardan birinin sakat olduğunu ve koltuk değneğiyle yürüdüğünü öğrenen polisler çevrede araştırmaya yapmaya başladı. Kısa süre sonra polisler hırsızlıktan sabıkaları bulunan ayağı sakat Gülşah Günden, Filiz Günden ve yanlarındaki M.G.'yi yakaladı. M.G. yaşının küçük olması nedeniyle ailesine teslim edilirken Gülşah Günden poliste verdiği ifadesinde, “Biz sadece elbise bakıyorduk. Sakat ayağımla nasıl hırsızlık yapabilirim? Daha önceleri hırsızlık yaptım ama bu sefer biz değildik” dedi.

Zanlılardan Filiz Günden ise, “Gülşah ile yanımızdaki yeğenime elbise bakıyorduk. Bu sırada kargaşa oldu. Bizde oradan çıkarak hızla uzaklaşmak istedik. İçeridekiler etrafımızı çevirerek, ‘çantayı siz çaldınız' dedi. Bizim ne olduğundan haberimiz yok. Bu sefer suçsuzuz” diye konuştu. Diğer taraftan gözaltına alınan Gülşah Günden'in hırsızlıktan 22, Filiz Günden'in ise 33 sabıkasının bulunduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!